- Det var veldig trist

Per Egil Ahlsen ble slått ut av «Mesternes Mester.»

TRIST: - Der og da var det veldig trist, fordi vi var jo så jevne når vi grep pinnen, sier Per Egil Ahlsen til Seher.no om siste nattduell med Andrine Flemmen. Foto: NRK
TRIST: - Der og da var det veldig trist, fordi vi var jo så jevne når vi grep pinnen, sier Per Egil Ahlsen til Seher.no om siste nattduell med Andrine Flemmen. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den gamle fotball-legenden Per Egil Ahlsen var nær ved å ryke ut allerede i første episode av «Mesternes mester», men kjempet seg tilbake ved hjelp av velkjent presisjon. Men lørdag måtte han gi tapt.
 
- Der og da var det veldig trist, fordi vi var jo så jevne når vi grep pinnen, sier Per Egil Ahlsen til Seher.no om siste nattduell med Andrine Flemmen.

I kveldens episode av «Mesternes mester» endte Ahlsen opp med «vinn eller forsvinn» etter å ha gjort det dårligst sammenlagt i løpet av kveldens tre lagøvelser. 

- Selv om lagspill er noe jeg mestrer best, ble øvelsene for tunge for meg, sier han til Seher.no

Egentlig rettferdig
Selv om Ahlsen er skuffet mener han likevel at det var rettferdig at Andrine gikk videre.

- Jeg var jo på nippet til å ryke ut flere ganger, så egentlig var det jo rettferdig at Andrine vant. Hun er jo en råsterk fighterjente med masse tæl, så jeg kom til kort, sier han.

Ahlsen havnet på rom med den gamle ishockey-legenden Jim «Jimmer'n» Martinsen (53). Det var noe Ahlsen var godt fornøyd med.

- Jimmern og jeg fikk veldig god kontakt. Det kan kanskje ha med å gjøre at vi har drevet lagidrett begge to, sier Ahlsen om sin romkamerat.

Han forteller at de koste seg med basketball, samtaler og avslapping mellom konkurransene. Flere av de andre deltakerne dro på løpetur i pausene.

- Jeg er jo trener for andre i fotball, men jeg trener bare et par ganger i uken selv, og er ikke i nærheten av de topptrente deltakerne i «Mesternes Mester», sier han.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tjente 90.000 da hun røk først ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer