Agnete Husebye:

- Det var veldig tøft i starten

Agnete Husebye (26) jobbet beinhardt under innspillingen av «16 ukers helvete». Hun er overrasket over hvordan det har gått etter programmet.

TILBAKE TIL HVERDAGEN: Agnete Husebye sto på og gjorde en kjempeinnsats under innspillingen av «16 ukers helvete». Hun har fortsatt med de gode treningsrutinene etter at programmet var ferdig. Foto: Ida Bergersen / KK
TILBAKE TIL HVERDAGEN: Agnete Husebye sto på og gjorde en kjempeinnsats under innspillingen av «16 ukers helvete». Hun har fortsatt med de gode treningsrutinene etter at programmet var ferdig. Foto: Ida Bergersen / KK Vis mer
Publisert

- Jeg angret litt, og tenkte at det kom til å bli helt forferdelig, sier YouTuber Agnete Husebye (26).

Agnete svarer på spørsmålet om hva hun tenkte da hun fikk se noen episoder av den svenske versjonen av «16 ukers helvete». Hun så hvor hardt opplegget var, men likevel endte hun opp med å takke ja til forespørselen.

- Hvorfor takket du ja?

- Jeg hadde nettopp kommet hjem fra innspillingen av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis», og ettersom jeg allerede var ute av komfortsonen, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne fortsette.

Agnete visste at hun kom til å falle tilbake til gamle vaner, og hun tenkte at programmet ville hjelpe henne med å danne gode rutiner.

- Jeg har en hverdag hvor jeg har tid til å trene, og jeg hadde hatt et ønske om å bli litt sunnere ganske lenge, og få mer ut av livet mitt enn bare jobben jeg har. Jeg tenkte at jeg bare måtte gjør det, fordi det er bra for meg.

- Nakent og ærlig

Innspillingen startet 25. august i fjor, og de seks deltakerne jobbet på til 15. desember. Mange har latt seg imponere over Agnete - som tilsynelatende har vært blid og positiv hele veien. Å gå igjennom et såpass heftig trenings- og kostholdsregime, med et smil - det er imponerende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer