VAR DRITT LEI: - Da jeg gikk ut av landslaget var jeg rett og slett dritt lei av å være på samlinger og det å pakke og bo i en bag hele tiden, sier Hilde Gjermundshaug Pedersen til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VAR DRITT LEI: - Da jeg gikk ut av landslaget var jeg rett og slett dritt lei av å være på samlinger og det å pakke og bo i en bag hele tiden, sier Hilde Gjermundshaug Pedersen til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Det var veldig tøft for meg

Hilde Gjermundshaug Pedersens nye hverdag ble vanskelig å takle. Se video!

Publisert
Se videointervjuet med Hilde Gjermundshaug Pedersen nederst i saken!

ÅRE (SEHER.NO): - Jeg kaller meg en mosjonist, men jeg er vel en veldig aktiv mosjonist. Jeg prioriterer faktisk å trene en del, jeg synes det er morsomt å holde kroppen litt i form. Jeg er jo langt under der jeg var, men det skulle jo bare mangle. Generelt sett er jeg nok ute og trener fire eller fem ganger i uka - minst. Her i Åre blir det alt for lite trening.

Ordene tilhører den tidligere skistjernen Hilde Gjermundshaug Pedersen (46). Denne vinteren er Pedersen en av svært mange norske og svenske skihelter som er å se i TV3-programmet «Landskampen», og i midten av januar var hun dermed fullt opptatt med TV-innspilling i svenske Åre.

Det var for cirka fire år siden at Hilde Gjermundshaug Pedersen trakk seg ut av langrennslandslaget. Hun brukte flere år på å trappe ned og valgte å gå flere langløp i etterkant.

- Jeg har fått med meg utrolig mye. Det var en fin måte for meg å prioritere nedtrappingen på, da jeg gikk ut av landslaget var jeg rett og slett dritt lei av å være på samlinger og det å pakke og bo i en bag hele tiden, forteller hun til Seher.no.

Men da 46-åringens hadde lagt skiene på hylla, og den nye hverdagen ség inn over henne, fikk hun seg en midt i fleisen, avslører hun til Seher.no. Plutselig var hun nemlig ikke like interessant for omverdenen lenger.

- Hverdagen blir jo helt ny. Det var veldig tøft det første året, det må jeg si at det var. Man er høyt oppe - med i sirkuset - og er et midtpunkt, sier Pedersen, som nå har ristet det hele av seg.

- Man blir fort glemt. Sånn er det jo, jeg hører jo at flere synes det samme. Er man ferdig, så er man ferdig. Det kommer stadig nye stjerner opp. Men det går veldig bra nå, jeg har det fint i den nye hverdagen, smiler hun.

Nå er det heller en annen ting den tidligere skistjernen sliter med. Ifølge henne selv, er det nemlig vanskelig å finne en jobb som er like gøy som den hun hadde.

- Jeg har hatt en innmari fin jobb i mange år. Det er vanskelig å finne en ny drømmejobb for å si det slik, for jeg følte at dette var drømmejobben, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Uttalelsene hans er ikke smarte  

Se videointervjuet med Hilde Gjermundshaug Pedersen her:[obj:media:9318]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer