- Det var veldig surt

«Gullungene»-Simen tapte 70.000 kroner på én kveld.

<strong>POKERSPILLER:</strong> 23-åringen nekter å fortelle hvor mye han har vunnet på poker, men erkjenner at han har tapt en del. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
POKERSPILLER: 23-åringen nekter å fortelle hvor mye han har vunnet på poker, men erkjenner at han har tapt en del. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Simen Derås (23) fra Oslo er en av deltagerne som har gjort seg bemerket i TVNorge-serien «Gullungene», hvor seks arbeidssky og bortskjemte ungdommer blir kastet ut hjemmefra og flytter inn sammen. 

Før serien ble spilt inn var Simen arbeidsledig og bodde hjemme hos mor og far. Men det få av TV-seerne vet, er at 23-åringen også har en karriere som pokerspiller bak seg.

I 2008 havnet Simen på 26. plass i NM, hvor det var godt over 500 deltagere. Men «Gullungene» har også opplevd baksiden som pokerspiller.

- En gang tapte jeg 70.000 på én kveld. Det var penger jeg hadde vunnet, men det var veldig surt. Man må ikke se på det som penger, for da blir man gæren i hodet, sier han til Seher.no.


23-åringen, som nekter å si hvor mye han har vunnet på pokerspill, skal muligens prøve lykken igjen om noen uker.

- Jeg vurderer å spille NM i år. Det foregår i Riga i april. Jeg har spilt en god del poker, og det lærte jeg av morfar, forteller han.

Simen har etter «Gullungene» ble spilt inn i høst, rukket å kjøpe egen leilighet og skaffe seg jobb som selger i et sjømatfirma. Men til Seher.no forteller 23-åringen at han drømmer om et liv som skuespiller i rampelyset.

- Jeg har gått på skuespillerskole i USA, og da levde jeg den feteste tiden i mitt liv. Og på den tiden hadde jeg mye cash, så jeg brukte kanskje litt for mye penger, men det var oppsparte midler.  Jeg gikk på skuespillerskole, leide leilighet, kjøpte bil og reiste rundt og var i Las Vegas. Drømmen er å bli skuespiller.

«Gullungene» sendes på TVNorge torsdager klokken 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Gullungene»-simen ler av tilbakemeldingene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer