Linn Skåber:

- Det var veldig sterkt

Simon Malm kom inn i livet til Linn Skåber i en tøff periode.

FANT KJÆRLIGHETEN: Den norske komikeren Linn Skåber kunne i 2014 meddele at hun hadde funnet kjærligheten på ny. Nå letter hun på sløret om forholdet til Simon Malm i et nytt intervju. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FANT KJÆRLIGHETEN: Den norske komikeren Linn Skåber kunne i 2014 meddele at hun hadde funnet kjærligheten på ny. Nå letter hun på sløret om forholdet til Simon Malm i et nytt intervju. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

For fire år siden fant den norske komikeren og skuespilleren Linn Skåber (49) kjærligheten på ny, etter lang tid som singel. Den heldige utkårede er musikeren Simon Malm (45), og det var en lykkelig 49-åring som delte kjærestenyheten til Se og Hør den gang.

Hun har tidligere avslørt den noe snodige måten paret møttes på, som var gjennom en venninne av Linn, som tidligere hadde datet Simon. I dag er hun svært takknemlig overfor venninnen som så sjenerøst spleiset dem.

Kan bli gamle sammen

I et nytt intervju med VG legger ikke den norske komikeren skjul på kjærligheten hun føler for samboeren. Til avisen forteller nemlig TV-profilen at hun og samboeren har de samme grunnverdiene i livet, noe hun setter stor pris på.

- Jeg tror ikke nødvendigvis Simon og jeg hadde funnet hverandre i en stor gjeng da vi var unge. Men når du blir eldre, setter du mer pris på det som ligger bak deg. Jeg setter pris på roen, den energien han har. Jeg ser for meg at jeg kan bli gammel med Simon, forteller Linn til avisen.

GODE ORD: Det er tydelig at Linn Skåber bare har lovord å komme med om samboeren Simon Malm. Foto: Tore Skaar
GODE ORD: Det er tydelig at Linn Skåber bare har lovord å komme med om samboeren Simon Malm. Foto: Tore Skaar Vis mer

Videre forteller« Best Før»-profilen at samboeren er et menneske hun liker å drømme sammen med, og en hun alltid kan ha gode samtaler med.

- Jeg drømmer ofte om steder hvor jeg vil være sammen med ham. Det har jeg ikke kjent på før. Og opplever jeg noe gøy, tenker jeg han burde vært der, fortsetter hun.

Vis mer

I 2013 opplevde 49-åringen å miste faren Willy Skåber, og for tre år siden mistet hun også moren, Ragnhild. Året etter at moren gikk bort, fant hun den store kjærligheten med Simon, og hun er i dag takknemlig for at han fikk anledning til å møte moren før hun gikk bort.

– Det var en viktig tid å komme inn i hverandres liv på. Jeg sier det av og til til Simon: «Vi fikk ikke opplevd noen fødsler, men vi fikk oppleve mye død». Det er også en måte å oppleve livet på, noe som binder oss sammen. Det var veldig sterkt, forteller Linn til VG.

Vil ikke se henne på tv

Den sprudlende komikeren er kjent for sine mange roller på TV, og nå for tiden er hun å se på tv-skjermen i sesong to av TV 2-serien «Best Før», hvor hun spiller karakteren Lena. Gjennom TV-serien følger man karakteren gjennom flere problemer, og allerede i første avsnitt mister hun både jobb og ektemann.

Tidligere har hun ikke lagt skjul på at de lot seg inspirere av det virkelige liv da serien ble skrevet, men i dag kjenner hun seg ikke igjen i TV-karakteren.

For mange par faller det kanskje naturlig å se kjæresten på TV-skjermen, men det orker derimot ikke samboeren til Skåber, og det er kanskje like greit, ifølge henne selv.

- Han er en høflig, veloppdratt fyr som skal slippe å se på alt det uhøflige jeg driver med. Men det er gøy å ha noen som er så stolt av meg. Når jeg tar for mye plass, sier han: «Det går bra det, Linn. Jeg er bassist, vet du». Bassister er alltid kjekke og står bak og holder takten uten at du merker det, sa hun i et intervju med KK i januar.

Paret har vært sammen i fire år, men noe forlovelse i nærmeste fremtid - det kan man se langt etter, ifølge førstnevnte.

Linn har nemlig tidligere uttalt at hun ikke lengter etter forlovelse og giftermål.

- Nei, jeg tror ikke jeg skal gifte meg. Det er mulig jeg har opplevd det, og at jeg ikke vil huske det, men jeg tror ikke jeg er blitt fridd til. Jeg har ikke noe ønske om det, så dette er ikke en oppfordring til Simon om å gjøre det, sa hun til Se og Hør Extra i 2016.

LES OGSÅ: Avslører sannheten bak bruddet