- Det var veldig sterkt og mye tårer

«Hva har du i bagasjen»-aktuelle Elena Bokoreva Wiulsrud mistet faren kun dager før hun flyttet til Norge.

SEOGHØR.NO: Denne høsten er NRK tilbake med en ny sesong av det populære programmet «Hva har du i bagasjen».

KJENT DANSER: Elena Bokoreva Wiulsrud har mange ganger vært med i Skal vi Danse. I fjor ble hun og Kim-Daniel Sannes nummer to. Foto: FameFlynet Norway
KJENT DANSER: Elena Bokoreva Wiulsrud har mange ganger vært med i Skal vi Danse. I fjor ble hun og Kim-Daniel Sannes nummer to. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
LEDER PROGRAMMET: Noman Mubashir leder årets runde av Hva har du i bagasjen på NRK, som han har gjort det de to første sesongene.
LEDER PROGRAMMET: Noman Mubashir leder årets runde av Hva har du i bagasjen på NRK, som han har gjort det de to første sesongene. Vis mer

Blant kjendisene som får vise fram sin fortid er den tidligere «Skal vi danse»-skjønnheten Elena Bokoreva Wiulsrud (28). Hun har vært i hjembyen Lipetsk i Russland og møtt familien.

- Jeg synes det er hyggelig å kunne fortelle historien om livet mitt før jeg kom til Norge. Det er fortsatt en del jeg ennå ikke har fortalt. Så var det veldig hyggelig å besøke hjembyen min igjen, jeg hadde ikke vært der på fem år, sier hun til Seoghør.no.

Elena kom til Norge i 2006 for å satse som danser. Men kun ni dager før hun skulle flytte, mistet hun faren sin.

- Jeg fortalte litt om tragedien som skjedde med pappa, som døde like før jeg flyttet til Norge. Han hadde problemer. Så det var trist med tanke på ham, men jeg opplevde også andre ting som var hyggelige, for eksempel det å møte familien min.


Bokoreva Wiulsrud, som giftet seg med danseren Lars Alexander Wiulsrud i 2007, forteller at det var mange sterke inntrykk på turen til Russland.

- Jeg har fått en opplevelse for livet. Det var veldig sterkt. Mye følelser, inntrykk, glede og tårer. Det som gjorde sterkest inntrykk på meg var det med pappa. Han var veldig snill, men han var alkoholiker, forteller hun til Seoghør.no.

Programmet ledes som tidligere av Noman Mubashir.

I årets runde av «Hva har du i bagasjen» møter vi også kjendiser som Marco Elsafadi, som reiser til Libanon, politiker Sandra Borch som reiser til Panama, værmelder Desta Marie Beeder som får tur til Etiopia, Yasmin Syed som lærer om sine røtter i Guyana, og NRK Supers Markus, som reiser til sørstatene i USA.

«Hva har du i bagasjen» har sesongpremiere mandag 1. september klokken 20.15 på NRK.


LES OGSÅ: Lå i sofaen i tre døgn etter tapet