Armie Hammers kone:

- Det var veldig smertefullt

Elizabeth Chambers åpner seg om skandalene rundt eksmannen.

RYSTET: Elizabeth Chambers avslører at hun har sett dokumentarserien om eksmannen. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB
RYSTET: Elizabeth Chambers avslører at hun har sett dokumentarserien om eksmannen. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har stormet rundt skuespiller Armie Hammer (36) helt siden han fikk en rekke alvorlige anklager ble rettet mot seg. Han har blant annet blitt beskyldt for å være kannibal og for å ha voldtatt en kvinne.

I september hadde dokumentarserien «House of Hammer» premiere. Serien fordyper seg i de påståtte voldelige og seksuelle fantasiene til skuespilleren. I tillegg til å avsløre den mørke historien til familien Hammer.

DOKUMENTAR: I 2021 ble skuespilleren Armie Hammer, kjent for sin rolle i «Call me by your name», blant annet anklaget for å være kannibal og for å ha drukket blodet til kvinner han har vært med. Nå slipper Discovery+ en dokumentar der to av kvinnene han har vært med snakker ut. Vis mer

Nå har ekskonen brutt tausheten, og kommenterer for første gang skandalene rundt sin tidligere ektemann, overfor E!.

Elizabeth Chambers (40) bekreftet i et nytt intervju med E! at hun har sett dokumentarserien om eksen

Chambers, som var gift med Hammer i 10 år og som hun deler to barn med, sa det var «hjerteskjærende» å se serien.

SLUTT: Vi ble kjent med ektefellene Josephine og Louis i den første sesongen av «Grenseløst forelsket». Nå kan Josefine fortelle hvorfor forholdet tok slutt. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Jeg hadde egentlig ikke tenkt å se den, men så gjorde jeg det en dag. Det var veldig smertefullt. Fortiden er fortiden og alt vi kan gjøre er å se på dette som et øyeblikk å lære av, og forhåpentligvis komme seg igjennom, og bli helbredet.

På spørsmål om hun ble overrasket over noe hun så i dokumentaren, svarte Chambers:

- Jeg ble definitivt overrasket, men jeg tror det var å forvente.

KASTER RINGEN: Det blir dramatisk i en episode av «I love a mama's boy» på Discovery+ når Emily kaster ringen hun får av Shekeb inn i skogen. Video: Rød Løper/Discovery+. Reporter/Klipp: Luna Lea. Vis mer

Dokumentarserien kom med detaljer om Hammers påståtte seksuelle overgrep, påstander om at han skal ha sporet en kvinne med telefonen sin, at han skal ha kalt en annen kvinne for «slave».

I tillegg viste serien frem påståtte tekstmeldinger fra skuespilleren, hvor han en gang skal ha skrevet at han likte å «voldta deg på gulvet ditt» til en kvinne, lydopptak som man angivelig hører 36-åringen fortelle en kvinne at han ønsket å binde henne opp med tau slik at hun ikke greide å gjøre motstand.

BRUTALT ÆRLIG: «Lovlig blond»-stjernen Selma Blair er brutalt ærlig om MS-diagnosen i en ny dokumentar. Video: Discovery + Vis mer

Chambers bekrefter videre overfor E! at teamet bak serien tok kontakt med henne for å ha henne med i serien, men at hun takket nei til tilbudet.

- I denne tiden er alt som betyr noe barna og familien vår, og det var ikke noe som kom til å være i tråd med mine mål for dem.

LES OGSÅ: Gått gjennom et helvette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer