FLAUT: Hotellarvingen innrømmer at det var smertefullt og flaut da sextapen med Rick Solomon ble lekket på nettet.  Foto: All Over Press
FLAUT: Hotellarvingen innrømmer at det var smertefullt og flaut da sextapen med Rick Solomon ble lekket på nettet. Foto: All Over PressVis mer

- Det var veldig smertefullt

Men Paris Hilton har fått en lærepenge etter sextape-skandalen.

SEHER.NO: Hotellarving og partyprinsesse Paris Hilton (28) er i disse dager aktuell med MTV-dokumentaren "Paris, not France", som er en film om hennes liv så langt.

Dokumentaren tar fokus på realitystjernens vei mot kjendisstatusen, og store deler av filmen er dedikert til det som gjorde henne til superstjerne - nemlig sextapen med ekskjæresten Rick Solomon.

Ifølge Paris var sextape-skandalen noe av det verste som har hendt henne, og i et ferskt intervju med Access Hollywood forteller hun at det var ekstremt pinlig og smertefullt da filmen ble lekket på nettet.

- Det var veldig smertefullt. Når man stoler på noen og elsker noen...at noen da kan gjøre noe sånt mot deg, det er tøft...Det er noe som plager meg hver dag, forteller hun.

Likevel sa hotellarvingen ja til å ta med tapen i sin nye dokumentar.

- Det å ha den med i filmen var veldig tøft for meg, for det er noe jeg aldri har snakket så mye om. Men det hele var en enorm lærepenge. Jeg tror mange jenter, når de er et forhold og stoler på noen, kan la noen gjøre sånt. Jeg vet at det har skjedd med mange...og man vet aldri hva de menneskene kan gjøre med filmen, sier hun.

28-åringen forteller også at hun synes det var utrolig ydmykende da hun fikk vite at filmen hadde blitt lekket.

- Naturligvis synes jeg det var utrolig ydmykende og flaut, og jeg var i sjokk over at det skjedde. Men det var ikke min feil, det var noe noen andre gjorde mot meg. Så jeg har lært at jeg må være en sterk kvinne, og det er ikke så mye som kan skade meg lenger nå, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er ingen tøs