- Det var veldig skummelt å vise seg offentlig

I 2009 forlot Frithjof Wilborn kona for 24 år yngre Tina. Hun glemmer ikke dagen da hun stod frem som den tidligere TV-profilens nye kjæreste.

LYKKELIGE SAMMEN: Frithjof Wilborn og 30 år gamle Tina Thomson har snart vært gift i fem år.  Foto: Tore Skaar
LYKKELIGE SAMMEN: Frithjof Wilborn og 30 år gamle Tina Thomson har snart vært gift i fem år. Foto: Tore Skaar Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2009 avslørte programleder Frithjof Wilborn (54) at han og kona Birte skulle skille lag - 28 år etter de møtte hverandre for første gang.

Uken etter avslørte Se og Hør årsaken bak skilsmissen - nemlig at han ventet tvillinger med den 24 år yngre Tina Thompson (30). 

Stor utfordring

For både Frithjof og Tina var det en stor utfordring å komme ut som nytt par, og til ukebladet Her og Nå forteller Tina at det var få som trodde på forholdet deres.

- Det var skummelt å vise seg offentlig, forteller hun og minnes da hun i 2009 ble med kjæresten på en «Ylvis»-premiere og hadde sitt første møte med pressen. 

MOT ALLE ODDS: Frithjof Wilborn med kona Tina feirer til påsken fem år som mann og kone.  Foto: Andreas Fadum
MOT ALLE ODDS: Frithjof Wilborn med kona Tina feirer til påsken fem år som mann og kone. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Fem måneder inn i svangerskapet mistet paret tvillingene i mors mage, noe som ble en traumatisk opplevelse for dem begge. 

Kjærligheten de følte for hverandre overgikk imidlertid alle utfordringer, og i dag lever paret et lykkelig familieliv i Asker sammen med barna Samuel (4) og Sophia (3).

Wilborn trives godt med å være småbarnsfar i 50-årene.

– Nå er jeg mye mer fokusert på barna enn jeg var før. Jeg er blitt mye flinkere til å ta meg tid til å være sammen med dem, har han fortalt Se og Hør. 

Fikk drømmen oppfylt

Det var i påsken 2011 Frithjof og Tina giftet seg under en romantisk seremoni i ørkenen utenfor det eksklusive hotellet Bab Al Sharms i Dubai. 

Den gang fortalte den tidligere TV2-programlederen at å love evig troskap til sin kjære Tina var en stor drøm som gikk i oppfyllelse. 

- Rett og slett magisk. Hvis man drømmer om hvordan noe virkelig kan være, så ble denne drømmen akkurat til virkelighet, fortalte Frithjof Wilborn til Se og Hør.

Wilborn har også fire barn fra det tidligere ekteskapet med ekskona Birte. 

TV-FJES: Wilborn er et kjent fjes på TV, men nå har han sluttet i TV-jobben til fordel for å være lærer. Her er han sammen med Bård og Vegard Ylvisåker i 2009.  Foto: NTB scanpix
TV-FJES: Wilborn er et kjent fjes på TV, men nå har han sluttet i TV-jobben til fordel for å være lærer. Her er han sammen med Bård og Vegard Ylvisåker i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Barna våre har sett alt