FEIRET SEG SELV: Programleder Tom Stiansen (f.v.) og deltagerne Harald Martin Brattbakk, Lars Barmen, Kjersti Grini, Lillian Muller, Stig Kjos, Kristin Krohn Devold, Tommy Steine og Liv Marit Wedvik var tilstede for å feire seg selv og premieren av 71 Gr Foto: Thomas Horni / Seher.no
FEIRET SEG SELV: Programleder Tom Stiansen (f.v.) og deltagerne Harald Martin Brattbakk, Lars Barmen, Kjersti Grini, Lillian Muller, Stig Kjos, Kristin Krohn Devold, Tommy Steine og Liv Marit Wedvik var tilstede for å feire seg selv og premieren av 71 Gr Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Det var veldig pinlig å se det på TV

Kjersti Grini etter premieren på "71 grader nord".

SEHER.NO: Mandag kveld gikk startskuddet for årets kjendisversjon av det populære programmet "71 Grader Nord". I den anledning hadde deltagere og produsenter samlet seg i Operahuset i Bjørvika i Oslo for å feire.

Den tidligere håndballspilleren Kjersti Grini (38) var i storform på 71-premieren, men selv synes hun det var litt flaut å se hvordan hun fremsto på TV-skjermen.

- Det var veldig pinlig å se det på TV, sier hun til Seher.no.

Etter å ha tatt lederrollen på jentelaget i første episode, mente Lilliean Müller at den tidligere håndballspilleren burde vært i hæren slik som hun kommanderte.

Den tidligere "Ungkaren", Stig Kjos (33), ankom festen sammen med kjæresten Therese Haugsnes, og avslørte at deltagelsen i programmet var utrolig tøft.

- Det var en sinnsyk opplevelse både på godt og vondt. På det verste var det rett og slett det verste jeg har opplevd, sier Kjos til Seher.no, men påpeker at han også hadde noen av sine beste opplevelser gjennom programmet.

Sett bort i fra Minken Tveitan (24), som ikke var med på grunn av sykdom, og Cato Zahl Pedersen (51), som var på vei til paralympics i Vancouver, var samtlige deltagere tilstede for å være vitne til første episode av programmet.

- Det er veldig hyggelig å være her, og gøy å se alle sammen igjen. Det er lenge siden jeg har sett mange her, så i dag blir det en liten fest, forteller Kjos.

Samtidig forteller han at det står bra til med kjærligheten, og at livet med Therese smiler.

- Vi har det veldig hyggelig sammen, sa han med et smil.

Tommy Steine (40) var en av deltagerne som fikk flest problemer fysisk under den første episoden av "71 Grader Nord". Han fortalte tidligere at han ikke visste helt hvorfor han takket ja til å være med.

- Akkurat det har jeg lurt på tusen ganger selv. Men jeg har sagt til meg selv at om jeg noen gang skulle delta i et reality-program, måtte det bli ”71 Grader Nord”. Så ville jeg jo teste meg selv, og se om jeg klarte det, sa han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er like før jeg kliner til Stig og Harald nå!

SPREK: Modell, skuespiller og helseguru Lillian Muller var den eldste av alle deltagerne i 71 Grader Nord. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
PROGRAMLEDEREN: Tom Stiansen med kona. Foto: Thomas Horni / Seher.no
I FORM: Kristin Krohn Devold. Foto: Thomas Horni / Seher.no
OBERSTEN: Kjersti Grini fikk tittelen "Obersten" etter første program, grunnet at hun raskt tok lederrollen. Foto: Thomas Horni / Seher.no
PÅ FEST: Harald Martin Brattbakk med kone. Foto: Thomas Horni / Seher.no
GUTTA PÅ TUR: Lars Barmen og Tommy Steine var i form. Foto: Thomas Horni / Seher.no
VAKKER: Liv Marit Wedvik strålte på premierefest. Foto: Thomas Horni / Seher.no
EN PÅKJENNING: Stig Kjos forteller at det var en stor påkjenning å delta i det krevende programmet. Foto: Thomas Horni / Seher.no