MÅTTE SY: - Jeg fikk et papirtørkle oppunder parykken, og det så litt crazy ut når de tok den av etterpå. Til slutt kom legen, og jeg måtte sy to sting, forteller Sigurd Sele til Seher.no. Foto: TV 2
MÅTTE SY: - Jeg fikk et papirtørkle oppunder parykken, og det så litt crazy ut når de tok den av etterpå. Til slutt kom legen, og jeg måtte sy to sting, forteller Sigurd Sele til Seher.no. Foto: TV 2Vis mer

- Det var veldig mye blod

Høydramatisk da uhellet inntraff under TV 2-produksjon.

SEHER.NO: - Det så litt crazy ut når de tok av parykken etterpå.

Ordene tilhører Sigurd Sele, hovedrolleinnehaver i musikalen "Les Miserable" - teatersjef Bjarte Hjelmelands store prestisjeprosjekt.

I TV 2-programmet "Med Bjarte på rette staden", som har rullet og gått på skjermen en stund nå, får seerne følge med i det som skjer i kulissene i forbindelse med forberedelser og gjennomføringen av den svært populære oppsetningen.

Og i mandagens episode av programmet er det duket for stor dramatikk da uhellet inntreffer - midt under forestillingen!

Spesielt utsatt er hovedrolleinnehaver Sigurd Sele. Skulle noe skje med ham, må nemlig skuespilleren Richard tre inn i hans sted og bære det hele. Mandag får man se at en sekk med tunge rekvisitter treffer Seles hode. Blodet flyter, og lege må tilkalles...

Uhellet skjedde da Sele i begynnelsen av stykket skulle hoppe ned i et hull i scenegulvet. Med seg hadde han en sekk med lysestaker. Vanligvis pleier han å kaste sekken ned i hullet før han selv hopper etter, men denne gangen drar han sekken etter seg ned i hullet. Det skulle han aldri ha gjort.

- Jeg fikk den rett i hodet! Det var veldig mye blod. Etterpå fikk jeg et papirtørkle oppunder parykken, og det så litt crazy ut når de tok den av etterpå. Til slutt kom legen, og jeg måtte sy to sting, forteller hovedpersonen til Seher.no.

Men forestillingen var altså igang, og Sele kunne ikke kaste inn håndkledet til tross for at han nettopp hadde skadet seg. Han måtte nemlig rett tilbake på scenegulvet og late som ingenting.

- Jeg hadde pådratt meg en mild hjernerystelse, og jeg visste tross alt at jeg måtte stå på scenen mange timer framover. Men jeg har stått på scenen med hjernerystelse før også jeg, og det gikk btra denne gangen også, forteller Sigurd Sele, som innrømmer at det hele var en ganske så vond opplevelse, til Seher.no.
 
"Med Bjarte på rette staden" ser du på TV 2 mandag klokka 22.30.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:  Vi elsker hverandre og er sammen