- Det var veldig intimt

Lene Marlin avslører til Seoghør.no hva som skjedde på «Hver gang vi møtes»-gården etter at kameraene var slått av. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Lene Marlin øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Sist lørdag var det Lene Marlin (32) som hadde sin dag i «Hver gang vi møtes» på TV 2. Det ble et følelsesladet program med mye latter og tårer.

I et eksklusivt intervju med Seoghør.no forteller Lene  at livet i kulissene på Kjærnes gård, like utenfor Moss, var like stemningsfullt og vennskapelig som man får inntrykk av på skjermen.

De sju artistene ble en sammensveiset gjeng som ga hverandre minner for livet.

- Det er liksom gjengen man drar på ferie med, det oppstår noe der og da. Vi fikk en spesiell kontakt, forteller Lene Marlin.

For selv om kameraene fulgte artistene 17 timer av døgnet, ble det likevel tid til litt privatliv bare artistene i mellom.
 
- Vi gikk tilbake til huset, hentet litt lys, drakk litt vin og pratet mer. Sånn var det hver kveld, forteller Lene.
 
Det sosiale livet spiste naturligvis opp noen av de timene de hadde til å sove.
 
- Det ble lite søvn, innrømmer hun.
 
Lene forteller også hvor beæret hun følte seg da hun ble hyllet av de andre artistene, og om den intime settingen rundt bordet.

- Det var en heftig opplevelse, fastslår 32-åringen.

Og hvis du skulle være i tvil etter å ha sett Lene slite med klumpen i halsen, så innrømmer hun glatt at det er vanskelig å holde igjen tårene.

- Jeg er veldig lettrørt! Og musikk har den evnen at den kan både berøre og glede. Det er jo følelser vi skriver om, sier hun.
 
«Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 lørdager klokken 20.00. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide her!
 
LES OGSÅ: Smører snegleslim i ansiktet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer