- Det var veldig flaut og pinlig

Det har ikke alltid gått på skinner for skuespillertalentet Ane Dahl Torp.

ENDELIG FAST JOBB: Etter å ha blitt vraket fra Det Norske Teateret i 2009, har 35-åringen endelig fått fast jobb på samme sted. Foto: Anders Myhren/Seher.no
ENDELIG FAST JOBB: Etter å ha blitt vraket fra Det Norske Teateret i 2009, har 35-åringen endelig fått fast jobb på samme sted. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Ane Dahl Torp (35) har blitt en av Norges mest kjente skuespillerinner gjennom filmer som «Død snø» og «Kvinnen i mitt liv».

Men selv om 35-åringen - som for tiden er aktuell i filmen «Mennesker i Solen» - er svært anerkjent, har ikke jobbene alltid blitt servert på sølvfat.

I 2009 ble hun nemlig vraket fra Det Norske Teateret. Det syntes hun var pinlig, skriver Dagbladet.

- Det var veldig flaut og pinlig å ikke få fornyet kontakten. Jeg tok det for gitt at jeg skulle få det, og følte en sterk tilhørighet til huset. Jeg hadde jo vært der i sju år, sier hun til avisen.


Ifølge Dagbladet har 35-åringen nå imidlertid fått fast jobb på Det Norske Teateret, og regner med hun blir der livet ut.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk er altfor hårsåre