- Det var vanskelig å legge det bak seg

Voldscenene med Aksel Hennie satte preg på skuespiller Kaia Varjord.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Spillefilmen «90 minutter» har snart premiere på norske kinoer. Filmen, med blant andre Aksel Hennie, Kaia Varjord og Pia Tjelta i hovedrollene skildrer vold i parforhold i tre ulike situasjoner.

De tre historiene er lagt til tre forskjellige samfunnslag, og er en realistisk skildring av et sårt tema. Kaia Varjord spiller kjæresten til Aksel Hennie, og er den som mottar mest fysisk vold i filmen. Hun syns det var tøft å spille inn de voldelige scenene.

- Det var heftig å spille inn de scenene i filmen. Men det er en viktig film, fordi det er så mange som lever i slike forhold. Derfor ble det viktig for meg å gjøre det. Fortelle deres historie.

Filmen er brutal. Under verdenspremieren i Toronto var det publikumere som forlot salen i sinne og avsky. Under innspillingen var det vanskelig for skuespilleren å legge scenene bak seg.

- Det er tøft for meg å se det i etterkant. Under innspillingen så var det vanskelig å legge det bak seg fra dag til dag. Jeg levde virkelig i det de dagene.

- Var det tøft?

- Ja, det var det.

Kaia Varjord har et håp om at filmen skal bety noe for de som ser den.

- Jeg håper at alle slutter å denge løs på hverandre. 

«90 minutter» har norgespremiere 21.september. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Aksel strøk på meg og holdt meg i hånden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer