TUNG VÅR: Arist og komistjerne Marit Voldsæter opplevde en tung vår i fjor, da hun både mistet sin gode venn Gustav Lorentzen og gjennomgikk et samlivsbrudd.  Foto: STELLA PICTURES
TUNG VÅR: Arist og komistjerne Marit Voldsæter opplevde en tung vår i fjor, da hun både mistet sin gode venn Gustav Lorentzen og gjennomgikk et samlivsbrudd. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Det var utrolig vanskelig

Marit Voldsæter fikk ikke tid til å sørge da hun gjennomgikk samlivsbrudd og mistet sin gode venn og hunden i fjor vår.

SEHER.NO: Torsdag har komistjerne og artist Marit Voldsæter (44) Oslopremiere på suksesshowet «Drit i å danse.

Forestillingen gikk sin seiersrunde i Voldsæters hjemby Bergen i fjor, men midt i den mest hektiske perioden opplevde 44-åringen både å miste sin gode venn, «Knutsen og Ludvigsen»-stjernen Gustav Lorentzen, et samlivsbrudd og dødsfallet til hunden sin, skriver VG.

- Huff, den våren var ikke den kjekkeste. Det var utrolig vanskelig. I tillegg til at Gustav døde så brått, gikk jeg igjennom et samlivsbrudd. Og ja, hunden min døde også. Det var en forferdelig vår, sier hun til avisen.

For å klare å gjennomføre de planlagte forestillingene måtte Voldsæter, som også sang under Lorentzens minnemarkering, rett og slett «utsette» sorgreaksjonen.

- Det er baksiden av medaljen ved å være artist: Du må utsette bearbeidelsen av ting som skjer deg til du har fri. Jeg tror ikke det er sunt i det hele tatt, men hvis du går inn i det bare mens du spiller blir det bare for tøft. Det kostet veldig å gå på jobb i de dagene, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Jeg har dyp bikiniangst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer