OPPLEVDE MARERITTET: - Det var utrolig traumatisk og jeg ble veldig fra meg når det skjedde. Jeg hadde ikke klart å komme meg gjennom det hvis det ikke hadde vært for min familie, venner - og ikke minst fans som har støttet meg hele veien, sier Vaness Foto: All Over Press
OPPLEVDE MARERITTET: - Det var utrolig traumatisk og jeg ble veldig fra meg når det skjedde. Jeg hadde ikke klart å komme meg gjennom det hvis det ikke hadde vært for min familie, venner - og ikke minst fans som har støttet meg hele veien, sier Vaness Foto: All Over PressVis mer

- Det var utrolig traumatisk

"High School Musical"-stjernen Vanessa Hudgens glemmer ikke naken-skandalen.

SEHER.NO: Alt gikk så bra for "High School Musical"-stjerne Vanessa Hudgens (19). Tenåringen ble tilbedt av millioner av fans rundt om i verden, og den uskyldige jentas karriere var stigende da det ulykksalige skjedde i september i fjor: Skandalen var nemlig et faktum da nakenbilder av henne dukket opp på internett. 

Det var da den unge jenta sendte frekke bilder av seg selv til kollegaen og kjæresten Zac Efron at alt gikk galt. Bildene havnet nemlig i feil hender.

- Selv tror jeg at alt som skjer er ment til å skje, og jeg ville ikke gjort noen ting annerledes. Men jeg liker ikke helt å snakke om det, fordi dette var noe som skulle være privat - og jeg vil fortsatt holde det så privat jeg kan, sier Vanessa Hudgens til The Mirror. 

Vanessa - som i dag er norgesaktell med premieren på filmen "High School Musical 3: Senior Year" - spiller den sjenerte skolejenta Gabriella i de populære Disney-filmene. Nakenfotoene truet med å ødelegge imaget hennes for alltid.

- Det var utrolig traumatisk og jeg ble veldig fra meg når det skjedde. Jeg hadde ikke klart å komme meg gjennom det hvis det ikke hadde vært for min familie, venner - og ikke minst fans som har støttet meg hele veien, sier hun.

Disney er kjent for sine høye krav til sine skuespillere. Alt endte med at de beklaget hendelsen, og til tross for spekulasjoner om at hun ville bli droppet fra "High School Musical 3", nøyde Disney seg med å kalle det for "mangel på dømmekraft" - mens de beholdt henne som en del av staben.

- Jeg føler at jeg vokser, og at jeg lærer. Jeg har selv kontroll over hva som skjer neste gang. Noen ganger har det vært tøft, men jeg føler meg heldig som er her jeg er nå, forteller hun.

"High School Musical 3" har premiere fredag.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Kjøpte hus til 17 millioner