- Det var utrolig tøft å se min mor dø

«Mad Men»-stjernen Jon Hamm var kun 10 år gammel, da han hadde sitt livs verste opplevelse.

TUNGT: Jon Hamm mistet mammaen sin da han var bare 10 år gammel.  Foto: Retna/Photoshot
TUNGT: Jon Hamm mistet mammaen sin da han var bare 10 år gammel. Foto: Retna/Photoshot Vis mer

SEOGHØR.NO: «Mad Men»-stjernen Jon Hamm (43) var bare 10 år gammel da han mistet moren sin til kreften. Nå forteller han til GQ magazine at han aldri glemmer hvor vanskelig det var.

- Jeg husker jeg så på faren min, bestemoren min og bestefaren min. De klarte ikke å ta seg sammen, og gikk helt opp i liminga. Disse menneskene var vanligvis så balanserte, og da skjønte jeg at dette ikke kunne være bra, sa han til GQ ifølge Femalefirst.

MAD MEN: Jon Hamm har gjort stor suksess med Mad Men. Her i rollen som Don Draper.  Foto: LFI/Photoshot
MAD MEN: Jon Hamm har gjort stor suksess med Mad Men. Her i rollen som Don Draper. Foto: LFI/Photoshot Vis mer

Foreldrene hans skilte seg da han var to år gammel, og Jon bodde da med moren sin. Da hun døde, flyttet han inn til faren, og så hvordan han sakte men sikkert forsvant inn i seg selv.- Pappa var så livlig. Han hadde en evne til å snakke med absolutt alle. Han var interessert i alle. Etter mamma døde var han var så mye eldre og tristere. Livet var vanskeligere, forteller han.

Moren var bare 35 år gammel da hun døde, og Jon var vitne til hva den tøffe sykdommen gjør med mennesker.

- Det skjedde veldig fort, og var tøft å se på. Livet gjør det virkelig ikke lett for deg. Jeg så moren min visne vekk i en alder av 35 år. Hun var veldig sunn og vakker, men innen hun døde så hun ut som om hun var 70 år, sa han.

LES OGSÅ: Tvinges til operasjon