- Det var utrolig smertefullt. Drep meg!

Kristen Stewart åpner seg om utroskapen og det vonde bruddet fra Robert Pattinson.

EKS-KJÆRESTER: «Twilight»-stjernene Robert Pattinson og Kristen Stewart var lenge et av de mest populære parene i Hollywood. Her er de sammen under premieren av "Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2" i Berlin i 2012. Foto: All Over Press
EKS-KJÆRESTER: «Twilight»-stjernene Robert Pattinson og Kristen Stewart var lenge et av de mest populære parene i Hollywood. Her er de sammen under premieren av "Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2" i Berlin i 2012. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2012 kom sjokknyheten om at Kristen Stewart (25) hadde hatt en affære med den 20 år eldre filmregissøren Rupert Sanders (44), bak kjæresten Robert Pattinsons (29) rygg.

Hete bilder av duoen, som jobbet sammen på filmen «Snow White and the Huntsman», dukket opp i media, og ekteskapet mellom Sanders og kona Liberty Ross (36) gikk raskt i tusen knas.

Til tross for det store sviket ga Pattinson forholdet og Stewart en ny sjanse, men i mai året etter ble det slutt for godt.

Nå forteller Kristen om de vonde følelsene hun slet med etter bruddet.

- Det var utrolig smertefullt. Drep meg for f**n, sier Kristen til The Daily Beast.

Skuespilleren møtte Robert Pattinson i 2007, etter at de sikret seg hovedrollene i suksess-sagaen «Twilight», og filmromansen utviklet seg raskt til ekte kjærlighet utenfor settet også.

Saken fortsetter under bildet.

VAR UTRO: Kristen Stewart og filmregissøren Rupert innledet en het romanse mens de begge to var i andre forhold. Paret beklaget senere hendelsen i en offentlig uttalelse.  Foto: Reuters
VAR UTRO: Kristen Stewart og filmregissøren Rupert innledet en het romanse mens de begge to var i andre forhold. Paret beklaget senere hendelsen i en offentlig uttalelse. Foto: Reuters Vis mer

Brukte filmrolle som terapi

Året etter bruddet begynte hun innspillingen av det romantiske dramaet «Equals» noe hun mener hjalp henne og skuespillerkollegaen Nicholas Hoult (25), som nylig hadde blitt dumpet av Jennifer Lawrence (25), å komme seg videre på.

- Det var en veldig bra tid for oss begge å lage denne filmen. Ikke alle vennene mine har opplevd det jeg har vært gjennom eller smakt på det samme i en såpass ung alder. Alt vi gjorde var utforskende og en meditasjon over alt vi allerede visste, forteller hun videre.

Stewart og Hoults emosjonelle tilstand hjalp dem å sette seg inn i karakterene.

- Vi kunne relatere oss til alt vi hadde vært gjennom, og det var veldig skummelt å ta det i bruk i filmen. Vanligvis vil man prøve å komme seg videre, men vi kunne i det minste bruke noe av dette til noe bra, fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet.

FILMPAR: Kristen Stewart  og Nicholas Hoult spiller kjærester i filmen Equals. Her under Venice filmfestival-premieren. Foto: NTB Scanpix
FILMPAR: Kristen Stewart og Nicholas Hoult spiller kjærester i filmen Equals. Her under Venice filmfestival-premieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen spiller kjærester i filmen og Kristen håper å kunne treffe en nerve hos publikum som gir dem håp om at kjærlighet kan oppleves igjen etter å ha fått hjertet knust.

- Hvis man har blitt såret er det lett å tenke: «Jeg gir det ett jævla år. La oss se om alt er like rosenrødt da», når man ser noen gå hånd i hånd på gata.

- Hvis vi har klart å gjøre jobben vår riktig, så vil det være å minne folk på at man definitivt kan finne kjærligheten igjen, og hvor vanskelig og fantastisk de følelsene var helt i starten, forklarer Stewart.

Mens eks-kjæresten Robert Pattinson i dag er lykkelig forlovet med sangeren FKA Twigs (28), så har ryktene om at Kristen har fått seg jentekjæreste, sin tidligere assistent Alicia Cargile, svirret siden januar.

LYKKELIG IGJEN: Ifølge amerikansk presse skal Kristen ha forelsket seg i Alicia Cargile. Her er de to på spasertur sammen i Silverlake i Los Angeles.
Featuring: Kristen Stewart, Alicia Cargile
Where: Los Angeles, California, United States
When: 06 Jun 2015
Credit: Cousart/JFXimages/WENN.com Foto: wenn.com
LYKKELIG IGJEN: Ifølge amerikansk presse skal Kristen ha forelsket seg i Alicia Cargile. Her er de to på spasertur sammen i Silverlake i Los Angeles. Featuring: Kristen Stewart, Alicia Cargile Where: Los Angeles, California, United States When: 06 Jun 2015 Credit: Cousart/JFXimages/WENN.com Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: «Twilight»-stjernen er ikke til å kjenne igjen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer