- Det var utrolig rørende

«Finger'n» måtte tørke en tåre da han fikk se Jenny Skavlan i brudekjolen for første gang. Lørdag giftet kjendisparet seg under en romantisk seremoni.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Foran venner og familie lovet Jenny Skavlan (27) og Thomas «Fingern» Gullestad (33) hverandre evig troskap under en original og personlig vielse på Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo lørdag.

«Fingern» fikk kallenavnet da han var DJ i rapgruppa Klovner i kamp. Nå har han endelig ringen som beviser at han er en gift mann.

Se Jenny og Thomas vise seg som ektepar for første gang i videoen over.

Etter at de hadde blitt erklært rette ektefolk, viste paret seg for fotografene for første gang - tydelig forelsket.

Den stolte brudgommen kunne avsløre at det falt en liten tåre da han så Jenny komme nedover midtgangen.

- Ja, det gjorde det. Jeg rakk vel egentlig ikke å tenke så mye. Kanskje at «henne burde jeg ha sjekket opp». Men så hadde jeg jo det allerede, fortalte han med et glis mens han så på sin vakre kone.

- Det var utrolig rørende. Nå gleder vi oss til fest, sa Jenny Skavlan før hun steg inn i den ventende veteranbilen med ektemann.

Se video fra da hun ankom vielsen her:

Brudepar på «biltur»

Venner og andre i brudefølget hadde da allerede forflyttet seg til Kulturkirken Jakob, der middagen og festen skal være. De lykkelige nygifte og familiene deres måtte nemlig ta seg tid til de offisielle bryllupsbildene før de kunne bli med på festen.

Etter fotograferingen tok brudeparet seg likevel tid til en liten seiersrunde i veteranbilen som Jenny ankom vielsen i. Så selv om vielses- og festlokalet lå et knapt steinkast fra hverandre, kunne brudeparet ankomme standsmessig til festen sin.

I den elegante veteranbilen skålte de i champagne fra Moët & Chandon, før de steg ut hånd i hånd og gikk sammen inn til de ventende gjestene i Kulturkirken Jakob.

- Nå skal vi spise, drikke og danse! Forhåpentligvis tar det aldri slutt, erklærte den feststemte brudgommen.

KLARE FOR FEST; «Fingern» og Jenny steg ut fra Bentleyen med henholdsvis champagne, brudebukett og hverandre i hånd. I Kulturkirken Jakob ventet gjestene.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
KLARE FOR FEST; «Fingern» og Jenny steg ut fra Bentleyen med henholdsvis champagne, brudebukett og hverandre i hånd. I Kulturkirken Jakob ventet gjestene. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Jenny er en av Norges best kledde damer og som ventet var hun en strålende vakker brud. Den lange, hvite kjolen hadde blonde- og blomsterapplikasjoner fra Fretex, mens selve kjolen var designet av Jenny og moren hennes, Janicke Ebbing.

Gradvis forelskelse

Jenny og Thomas har vært et av Norges mest profilerte etter at de fant hverandre i 2008.

Jenny har tidligere fortalt til STYLEmag at hun ikke falt pladask da hun møtte Thomas første gang, men at kjærligheten mellom dem utviklet seg etterhvert.

- Han var aldri den hvite ridderen, som kom ridende på en hvit hest. Det har gått mer gradvis.

- Vi brukte mange år på å tøffe oss for hverandre, og flyttet ikke sammen før det hadde gått flere år. Men jeg blir bare mer og mer forelsket i Thomas, selv når jeg tror det ikke er mulig å bli mer forelsket, sa Jenny til STYLEmag i 2012.

VISTE SEG SAMMEN: Jenny og Fingern kom sammen til premieren på «Fritt Vilt» i 2008. Det var en av de første gangene de viste seg sammen.  Foto: Stella Pictures
VISTE SEG SAMMEN: Jenny og Fingern kom sammen til premieren på «Fritt Vilt» i 2008. Det var en av de første gangene de viste seg sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Feiret frieri med familien

Da Thomas i 2012 gikk ned på kne med en diamantring fra Tiffany i hånden, ble Skavlan tatt på senga.

- Jeg hadde ikke tenkt tanken på at han skulle fri, har hun sagt til Costume.

Det er ingen tvil om at Gullestad har blitt ønsket velkommen av Jennys nærmeste og det ble et rørende øyeblikk da han under en middag med svigerfamilien avslørte at de skulle gifte seg.

- Det var kanskje den fineste delen av frieriet for meg. Alle reiste seg umiddelbart og begynte å klemme hverandre. Svigerfar gikk rett i kjøleskapet og hentet champagne. Alle generasjoner kvinner i Skavlan-familien gråt, sier Thomas i det samme intervjuet.

Stjernespekket bryllup

Skavlan-familien møtte selvfølgelig tallrike opp i bryllupet, og det samme gjorde parets mange kjendisvenner. Brudens onkel, Fredrik Skavlan, kom med sin samboer Maria Bonnevie, mens faren Jørgen Skavlan førte henne inn til vielsen.

Skuespiller Gitte Witt, komiker Odd-Magnus Williamson og kollegaen Henrik Thodesen, moteredaktør Vanessa Rudjord, motedesigner Fam Irvoll og skuespiller Pia Tjelta var noen av gjestene lørdag. Maria Mena sang for paret under vielsen, til mye jubel fra de andre gjestene.

Artist og «Idol»-dommer Esben «Dansken» Selvig var både toastmaster og forlover for brudgommen.

ØNSKER SEG BARN: Jenny har tidligere fortalt at hun ønsker seg barn, men vet ikke om det skjer rett etter bryllupet. - Det vet jeg ikke. Vi får ta en ting av gangen, sa hun nylig til Se og Hør.  Foto: FameFlynet Norway
ØNSKER SEG BARN: Jenny har tidligere fortalt at hun ønsker seg barn, men vet ikke om det skjer rett etter bryllupet. - Det vet jeg ikke. Vi får ta en ting av gangen, sa hun nylig til Se og Hør. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Flytter fra kjæresten

Både Fingern og Jenny er travelt opptatt på hver sin kant. I tillegg til å være programleder for Melodi Grand Prix på NRK jobber Skavlan stadig med nye moteprosjekter og snart flytter hun for en periode til Sverige. Gullestad får derfor ikke se så mye av sin nye kone i tiden fremover.

- Han får vente på meg. Han er veldig flink til å vente, har Jenny tidligere sagt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Schizofrenien min kom frem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer