PINLIG: - Det var utrolig flaut, sier Svein Østvik om jobben med å utføre tarmskylling på blant andre den tidligere Hotel Cæsar-stjernen Minken Tveiten i programmet "Praksisjobben". Foto: Viasat4
PINLIG: - Det var utrolig flaut, sier Svein Østvik om jobben med å utføre tarmskylling på blant andre den tidligere Hotel Cæsar-stjernen Minken Tveiten i programmet "Praksisjobben". Foto: Viasat4Vis mer

- Det var utrolig flaut

Tarmskyllingen holdt på å knekke Charter-Svein.

SEHER.NO:  Svein Østvik - kjent fra "Charterfeber" på TV 3 - debuterer i kveld som programleder for programmet "Praksisjobben" på Viasat 4, der han skal teste forskjellige yrker sammen med glamourmodellen Triana Iglesias (26).

I det første programmet får Svein i oppdrag å utføre tarmskylling på blant annet den tidligere Hotel Cæsar-stjernen Minken Tveitan (22).

Men behandlingen ble drøy kost for 47-åringen.

- Det var utrolig flaut, og det var nesten så jeg trakk meg, men både jeg og kundene var godt tildekket nedentil, så det gikk bra til slutt, sier han til VG.

Østvik er imidlertid full av lovord om programlederkollega Triana, som også må kaste seg ut i uvante yrker.

- Hun er en utrolig sprudlende og positiv jente, og er ikke akkurat den verste å møte klokken åtte om morgenen. Jeg føler at jeg nesten har et faderlig forhold til henne, sier Østvik.

Praksisjobben kan du se på Viasat 4 klokken 21.30 i kveld:

Se en smakebit av hvordan Sveins tarmskylling-møte med Minken gikk her:[obj:media:6893]Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: På fest med Charter-gjengen