BLE MAMMA: «Homeland»-stjernen Morena Baccarin ble tirsdag mor, etter at hun fødte sønnen Julius i setefødsel - med hjelp fra den eneste legen i L.A.-området som tilbyr naturlig fødsel ved seteleie på sykehus. Her er skjønnheten avbildet på Emmy Awards i september, da hun var høygravid.
WEARING ALEXANDER MCQUEEN Foto: REX/Stewart Cook/All Over Press
BLE MAMMA: «Homeland»-stjernen Morena Baccarin ble tirsdag mor, etter at hun fødte sønnen Julius i setefødsel - med hjelp fra den eneste legen i L.A.-området som tilbyr naturlig fødsel ved seteleie på sykehus. Her er skjønnheten avbildet på Emmy Awards i september, da hun var høygravid. WEARING ALEXANDER MCQUEEN Foto: REX/Stewart Cook/All Over PressVis mer

- Det var utrolig å føde på den måten

«Homeland»-stjernen Morena Baccarin ble mamma på ikke helt vanlig vis.

SEOGHØR.NO: Den brasilianske skuespiller Morena Baccarin (34) ble tirsdag mamma for første gang. Det bekrefter talspersonen hennes overfor People.

Da tok hun og ektemannen Austin Chick (39) imot en liten gutt, som allerede har fått navnet Julius.

- Julius og moren hans er glade og friske, uttaler talspersonen.

«Homeland»-stjernen fødte sønnen på relativt uproblematisk vis, på tross av at babyen lå i seteleie. Da anbefales gjerne planlagt keisersnitt, fremfor at barnet fødes i setefødsel.

Men med hjelp fra en lege på Glendale Adventist Medical Center i California, fikk TV-stjernen lov til å føde naturlig.

LYKKELIGE: Morena og regissørektemannen Austin har vært gift i et par år, og er nå blitt foreldre. Her avbildet på fest i L.A. i mars 2012. Foto: Getty Images for UNICEF/Getty Images/All Over Press
LYKKELIGE: Morena og regissørektemannen Austin har vært gift i et par år, og er nå blitt foreldre. Her avbildet på fest i L.A. i mars 2012. Foto: Getty Images for UNICEF/Getty Images/All Over Press Vis mer

- Jeg er så glad for at jeg fikk føde sammen med Dr. Wu. Setefødsel er en utdøende kunst og han gav meg den fødselsopplevelsen jeg ønsket meg, forteller Baccarin til People.

Dr. Ronald Wu er den eneste legen i Los Angeles-området som tilbyr vordende mødre med fosteret i seteleie å føde naturlig på sykehus, ifølge nettstedet.

Skuespilleren og ektemannen annonserte at de ventet sin førstefødte i mai i år. Paret har vært gift siden 2011.

LES OGSÅ: - Hadde ikke sex på bryllupsnatten