- Det var uten tvil mitt største feilgrep noensinne

Hollywood-stjernen åpner seg om utroskapen og den hemmelige sønnen som kostet ham ekteskapet med kona.

DYPT SVIK: Filmstjernen Arnold Schwarzeneggers ekteskap med Maria Shriver endte i skandale da det ble kjent at han hadde fått et barn utenfor ekteskapet. Her er paret sammen i 2009. Foto: NTB Scanpix
DYPT SVIK: Filmstjernen Arnold Schwarzeneggers ekteskap med Maria Shriver endte i skandale da det ble kjent at han hadde fått et barn utenfor ekteskapet. Her er paret sammen i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hele verden falt i grus for Arnold Schwarzenegger (67) og familien da han i mai 2011 innrømmet å ha fått barn med deres betrodde hushjelp, Mildred Baena.

Kona Maria Shiver (59), som han hadde vært gift med i 25 år, flyttet umiddelbart ut av deres felles hjem og søkte om skilsmisse bare to måneder senere.

I et intervju med radio-verten Howard Stern onsdag innrømmer action-helten at dette var det aller laveste punktet i livet sitt.

- Jeg har hatt personlige tilbakeslag, men dette var uten tvil mitt største feilgrep noensinne. Det var min skyld. Jeg ødla alt og kan ikke rette fingeren noe annet sted. Så ja, jeg er skuffet over det. Det er alltid lett å være smart i ettertid, men det handler om hvordan man kan gjøre det beste ut av situasjonen, fortalte han, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKERINNEN: Mildred Baena var hushjelp for Schwarzenegger-familien da hun innledet et forhold med skuespilleren. Samtidig som Schwarzenegger fikk en sønn med kona Maria Shriver, fikk han også en sønn med Baena.  Foto: All Over Press
ELSKERINNEN: Mildred Baena var hushjelp for Schwarzenegger-familien da hun innledet et forhold med skuespilleren. Samtidig som Schwarzenegger fikk en sønn med kona Maria Shriver, fikk han også en sønn med Baena. Foto: All Over Press Vis mer

Sønnene ble født med en måneds mellomrom

Arnold og Maria prøvde parterapi, men dette sørget bare for å forverre situasjonen.

- Terapauten snakket bare tull, og det var helt mot sin hensikt for vårt fremtidige forhold. Det var Maria som overtalte meg til å gå, og jeg følte jeg måtte siden alt var min feil. Men jeg trenger ikke å gå via noen andre for å forklare meg. Jeg sa unnskyld til Maria og barna.

Til tross for at ikke terapien fungerte, så klarte eksene, som har barna Katherine (25), Christina (24), Patrick (21) og Christopher (17) sammen, å beholde et vennskap.

- Jeg er så stolt av dem, og elsker dem så høyt, skrøt han, før han også trakk frem sønnen Joseph (17) som han fikk med hushjelpen - bare en måned etter at kona Maria fødte Christopher.

- Inkludert mitt femte barn med Mildred. Han er fantastisk og forstår hele situasjonen. Det er en veldig tøff situasjon for ham, og for de andre barna mine. For hele familien. Men det skjedde og nå må vi finne ut av alt, sa «Terminator»-stjernen.

LES OGSÅ: Se - så lik sønnen er Arnold Schwarzenegger

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer