SKREMMENDE: Da Arnulf Høgger'n Paulsen ble pappa, fryktet han for sønnens liv. Det hele var dramatisk. Foto: Se og Hør
SKREMMENDE: Da Arnulf Høgger'n Paulsen ble pappa, fryktet han for sønnens liv. Det hele var dramatisk. Foto: Se og HørVis mer

- Det var usikkert om han kom til å klare seg

Det var svært dramatisk da «Høgger'n» ble pappa.

NY FORESTILLING: Vazelina Bilopphøggers er aktuelle med forestillingen "Ruser av lykke!", der også Øivind Blunck er med. Foto: Stella Pictures
NY FORESTILLING: Vazelina Bilopphøggers er aktuelle med forestillingen "Ruser av lykke!", der også Øivind Blunck er med. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Den populære trommeslageren, Arnulf «Høgger'n» Paulsen (64), har i mange år opplevd suksess med bandet Vazelina Bilopphøggers.

Nå er han aktuell med Vazelina-showet «Ruser av lykke!», der blant annet Øivind Blunck er med.

Da Paulsen for 19 år siden fikk en sønn ble det svært dramatisk. Sønnen kom til verden tre måneder for tidlig ved keisersnitt, etter mistanke om at fostervannet hadde gått.

- Han veide bare 570 gram og det var lenge usikkert om han kom til å klare seg. Et av de andre barna på avdelingen døde mens vi var der. Men etter to måneder fikk vi han med oss hjem. Da veide han 1,8 kilo, og i dag er han lengre enn meg, sier han til Dagbladet.

Tidligere i år kunne Se og Hør avsløre av Paulsen og kona Marianne Rognskog hadde brutt med hverandre, etter seks år som ektepar.

– Jeg håper og tror at vi beholder vennskapet. Jeg jobber en del på Gran Canaria, blant annet med å booke inn norske band og artister. Så Marianne og jeg kommer til å ha kontakt også i fremtiden, sa han til Se og Hør.

Til Dagbladet utdyper han:

- Vi har prøvd og prøvd, men til slutt satte jeg ned foten. Det gikk ikke lenger, så for min del er det over.

LES OGSÅ: Høgger'n hemmelig skilt