- Det var urettferdig

Julekalender-exiten kom som et sjokk på «Skal vi danse»-stjernen.

UTE AV KONKURRANSEN: «Skal vi danse»-stjernen Tobias Karlsson måtte forlate «Jakten på en julestjerne» i fjerde episode. Her kjemper han en desperat kamp i bøttespann-duellen med Bjørn Henrik.  Foto: Seher.no
UTE AV KONKURRANSEN: «Skal vi danse»-stjernen Tobias Karlsson måtte forlate «Jakten på en julestjerne» i fjerde episode. Her kjemper han en desperat kamp i bøttespann-duellen med Bjørn Henrik. Foto: Seher.no Vis mer
Se 4. episode av «Jakten på en julestjerne» nederst i saken!

SEHER.NO:   Lørdag var det duket for den fjerde episoden av Seher.nos julekalenderserie «Jakten på en julestjerne», hvor 27 realitykjendiser kjemper om å ta seg den lange veien til finalen og vinneren til slutt står igjen med et reisegavekort på 15 000 kroner. 

Etter en svært spennende konkurranse i bøttespannholding mellom den svenske «Skal vi danse»-stjernen Tobias Karlsson, fra det røde laget, og tidligere «X Factor»-deltager Bjørn Henrik Brandtenborg, fra det blå laget, ble det klart at Tobias måtte forlate konkurransen.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her! 

Og overfor Seher.no innrømmer dansestjernen at exiten kom som et sjokk på ham, og at han ble lei seg.

- Det er klart at det var jo et sjokk, å ryke ut etter så kort tid. Så ja, jeg kan vel si at det var kjipt. Jeg ble egentlig ikke så sint, mest trist, sier han til Seher.no.
 
Den tøffe duellen, hvor «Farmen»-Silje fikk i oppgave å helle Mel i Bjørn Henriks bøtter, mens «Robinson»-Alita skulle helle mel i Tobias' bøtter, endte tilslutt med full dramatikk og krangling for åpent kamera.

Ifølge Silje jukset nemlig Alita da hun helte alt melet i den ene bøtten til Tobias, som tilslutt måtte gi opp kampen.

- Jeg ble dritsur egentlig. Det var helt latterlig, sier Silje i episoden.

Den det hele gikk verst utover, var imidlertid Tobias, og svensken innrømmer at han synes konkurransen var urettferdig.

- Det var litt urettferdig, ja. Men bare fordi det ikke var noen klare regler. Bjørn Henrik er jo en sterk gutt, sier han.

Trodde du at du kom til å tape da du hørte hva duellen gikk ut på?

- Nei, jeg var innstilt på å gi alt, og jeg er egentlig ganske sterk, hvertfall litt. Så jeg hadde tenkt å gjøre mitt ytterste for å vinne, slik jeg alltid gjør. Men nå var det jo slik at det blå laget var veldig smarte da, sier han, og avviser samtidig at han er sint på Silje for at hun ikke gjorde som Alita: 

- Jeg ble ikke sint på Silje for det. Jeg hadde ikke noen klar strategi i forkant av konkurransen egentlig, men i ettertid tenkte jeg jo litt over hva hun kanskje kunne gjort annerledes. 

Ifølge dansestjernen fikk han en god tone med flere av realitydeltagerne i løpet av sine fire dager på gården, og nå heier han på de fire han fikk best kontakt med.

- Jeg fant tonen med Erlend og Tonnie, og så snakket jeg mye med Maren og Ingrid. Så nå heier jeg på de, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   - Jeg ble dritsur

Se 4. episode av «Jakten på en julestjerne» nedenfor: [obj:media:9221]