VAR SAMMEN I FIRE ÅR: Linn Skåber er ikke i tvil om at det var motsetningene som gjorde at hun og Thomas Giertsen forelsket seg i hverandre og var sammen i fire år.
VAR SAMMEN I FIRE ÅR: Linn Skåber er ikke i tvil om at det var motsetningene som gjorde at hun og Thomas Giertsen forelsket seg i hverandre og var sammen i fire år.Vis mer

- Det var ulikhetene vi ble forelska i

Linn Skåber er ikke i tvil om hva som førte til at hun falt for eks-kjæresten Thomas Giertsen.

SEOGHØR.NO: Linn Skåber (44) og Thomas Giertsen (43) er ikke bare to av Norges fremste komikere, de har også vært kjærester for flere år siden.

I et intervju med VG sier Skåber at hun ikke er i tvil om hva som gjorde at de to falt for hverandre.

- Ååååå. Han er søt! Vi fant ut at vi var veldig forskjellige, selv om det var de ulikhetene vi ble forelska i. Det var gutten fra Ullern som møtte jenta fra Oppsal, sier hun til avisen.

De to skal ha blitt kjent da hun møtte opp på audition til Lompelandslaget.

I NRK-programmet «Litt av et liv» i 2011 avslørte Giertsen at forskjellene blant annet ga seg utslag på soverommet.

NYTT PROGRAM: Linn Skåber er til høsten aktuell i TVNorge-programmet «Klovn til kaffen» sammen med (f.v.) Sein Johan Steinjo Grieg Halvorsen, Espen Eckbo, Hege Schøyen og Odd-Magnus Williamson.
 Foto: FameFlynet Norway
NYTT PROGRAM: Linn Skåber er til høsten aktuell i TVNorge-programmet «Klovn til kaffen» sammen med (f.v.) Sein Johan Steinjo Grieg Halvorsen, Espen Eckbo, Hege Schøyen og Odd-Magnus Williamson. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- For meg, som hadde vokst opp på Ullern, var det veldig uvanlig å være sammen med en dame som syntes det var helt naturlig å ha kokosboller på nattbordet, sa Giertsen.Skåber har tidligere fortalt at forholdet tok slutt da Giertsen begynte å satse som stand-up komiker.

Den perioden der var en slags grobunn for det livet vi har i dag: Vi skrev tekster for ABC-teatret, lagde revy og solgte billetter for aller første gang. Vi hadde det ekstremt gøy, forteller hun til avisen.

- Vi byttet vel hele tiden på å ha kjærlighetssorg og å være veldig glade. Men så kom jeg inn på Teaterhøgskolen på femte forsøk, og Thomas begynte med stand-up. Da skiltes våre veier.

LES OGSÅ: - 2013 har vært det verste året i livet mitt