- Det var ukomfortabelt

Jennifer Aniston snakker ut om fotoshooten med Gerard Butler.

GODE VENNER?: Det har lenge gått rykter om at det er mer enn vennskap mellom Jennifer Aniston og Gerard Butler.  Foto: All Over Press
GODE VENNER?: Det har lenge gått rykter om at det er mer enn vennskap mellom Jennifer Aniston og Gerard Butler. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har lenge gått rykter om at «Friends»-stjerne Jennifer Aniston (41) og skuespillerkollega Gerard Butler (40) har en flørt pågående. Og paret bidro ikke til å minske rykteflommen da de dro på ferie sammen i februar.

I ettertid har  både Jennifer og Gerard gått ut i mediene og benektet at det er noe annet enn vennskap mellom dem, til tross for at det stadig dukker opp nye bilder av dem sammen.

Paret, som for tiden er filmaktuelle i «The Bounty Hunter», stilte også opp på en fotoshoot for W magazine nylig. Og skal man tro bildene, som er i april-utgaven av bladet, er det langt mer enn «god kjemi» mellom stjernene

På bildet kneler Gerard på bakken med en lettkledd og svært utringet Jennifer på fanget sitt, og i et ferskt intervju med Us Magazine avslører «Friends»-stjernen at fotoshooten var noe av det mest ukomfortable hun noensinne har gjort.

Men ikke på grunn av Butler...

- Det var en av de mest ukomfortable stillingene for å være ærlig. Det venstre benet mitt sovnet og Gerrys høyre fot var også helt borte. Smerten man ser i ansiktet mitt er ganske ekte, forteller hun.

Det er kjendisfotograf Steven Klein som har tatt det hete bildet av de to, og på spørsmål om hvorfor hun tror folk snakker om bildet, svarer Jennifer lurt «mon tro hvorfor».

Ifølge skuespillerinnen forsøker hun å ignorere alle romanseryktene som til enhver tid florerer rundt hennes person.

- Selvfølgelig hører jeg om det. Men du blir bedre etterhvert, du bygger opp hard hud, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Slik holder hun seg i form!