- Det var trist å ikke ha en far

Egor Filipenko vokste opp hos besteforeldrene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?» blir NRKs seere bedre kjent med Egor Filipenko (25). Som hans uvanlige navn tilsier har «Skal vi danse»-profilen et unorsk opphav, og sammen med programleder Noman Mubashir, kona Benedichte Bjerke (24) og sønnen Theo (2) dro han for å besøke besteforeldrene i Hviterussland.

Det ble et sterkt møte da Egor introduserte kona og sønnen for familien.

- Jeg så på både bestemor og bestefar at de var helt på gråten, sier Egor i programmet.

<strong>STERKT MØTE:</strong> Egor Filipenko dro til Hviterussland med NRK for å møte besteforeldrene.
STERKT MØTE: Egor Filipenko dro til Hviterussland med NRK for å møte besteforeldrene. Vis mer

I programmet gir Filipenko et innblikk i sin historie som startet i Hviterussland sammen med faren Sergey, moren Elena og broren Ivan. Faren forlot familien da barna var små og moren jobbet hardt for å forsørge familien. Besteforeldrene ble som reserveforeldre for Egor i oppveksten.

- Bestemoren og bestefaren min har vært litt som min mamma og pappa. Mamma reiste så mye med det hun drev med, og mesteparten var det bare vi med besteforeldre, forteller TV-profilen.

<strong>VANT:</strong> I fjor vant Egor "Skal vi danse" sammen med Hanne Sørvaag. I år danser han med Venke Knutson. Foto: Tor Lindseth
VANT: I fjor vant Egor "Skal vi danse" sammen med Hanne Sørvaag. I år danser han med Venke Knutson. Foto: Tor Lindseth Vis mer

I juli giftet Filipenko seg med Benedicte og sammen har de Theo. Også for Benedichte ble det et uforglemmelig møte med svigerfamilien.

- Jeg tror besteforeldrene til Egor er veldig takknemlige for at vi kom til Hviterussland, ikke minst for å få treffe Theo. Man vet jo ikke hvor lenge de lever og bestemoren til Egor er veldig syk. Jeg tror det er verdt veldig mye for dem og for oss.

<strong>KONA VAR MED:</strong> Med på turen var Benedichte som Egor giftet seg med i sommer. Foto: Kjersti Ofstad, Se og Hør
KONA VAR MED: Med på turen var Benedichte som Egor giftet seg med i sommer. Foto: Kjersti Ofstad, Se og Hør Vis mer

Filipenko har tidligere fortalt at han alltid savnet å ha en farsfigur i barndommen.

- Jeg husker barndommen, og at det var trist ikke å ha en far. Vi kjente på savnet, og på misunnelsen ovenfor barn som hadde faren sin tilstede. Jeg ønsket meg alltid to foreldre, sier han til Se og Hør.

Se «Hva har du i bagasjen?» på NRK mandag kl. 20.15

LES OGSÅ: - Helt fantastisk å være gift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer