Jake Gyllenhaal om Jennifer Aniston:

- Det var tortur

Jake Gyllenhaal har også tidligere vært ærlig om at han var forelsket i Jennifer Aniston. Nå letter han på sløret om tiden på settet.

HOLLYWOOD-STJERNER: Jake Gyllenhaal og Jennifer Aniston fikk et spesielt forhold da de spilte sammen i «The Good Girl». Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
HOLLYWOOD-STJERNER: Jake Gyllenhaal og Jennifer Aniston fikk et spesielt forhold da de spilte sammen i «The Good Girl». Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg hadde allerede vært forelsket i henne i flere år, så det var ikke lett å jobbe sammen med henne. Jeg var.. eh, ja. Det er alt jeg vil si. Det var herlig. Det kan jeg si, har Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal (40) tidligere avslørt.

Han var nemlig bare 22 år gammel da han spilte selveste Jennifer Anistons (52) kjæreste i «The Good Girl» i 2002. I ettertid av filmen har Gyllenhaal avslørt at han var forelsket i «Friends»-stjernen, som på tidspunktet var gift med Brad Pitt (57).

Og nå viser det seg at selv om det aldri har blitt noe mer mellom Gyllenhaal og Aniston, til tross for at det som kjent ble slutt mellom sistnevnte og Pitt, har ikke 40-åringen glemt Aniston.

Sexscener med Jennifer Aniston

I et intervju med «The Howard Stern Show», gjengitt av blant andre New York Post, avslører Gyllenhaal at det var tøft å spille inn de intime scenene med den 12 år eldre stjernen.

- Å filme sexscenene var tortur, det var det, sier han, og fortsetter:

- Men det var samtidig ikke tortur. Jeg mener, kom igjen, det var litt blandede følelser. Merkelig nok er kjærlighetsscener vanskelige for det er kanskje 30-50 mennesker som ser på. Det tenner meg ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer