Mia Gundersen:

- Det var tøft

Teaterstjernen pushet kroppen til det sa stopp.

PUSHET SEG SELV: Mia Gundersen pushet grenser i «16 ukers helvete bootcamp». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PUSHET SEG SELV: Mia Gundersen pushet grenser i «16 ukers helvete bootcamp». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

For tiden får vi se seks kjendiser snu om på livsstilen i «16 ukers helvete bootcamp».

Der får seerne følge stjernene gjennom personlige seirer, men også gjennom utfordringer.

I mandagens episode blir påkjennelsen på kroppen så stor at deltaker Mia Gundersen (61) velger å kaste inn håndkleet på en av programmets tøffe turer.

FORELSKA: Mia Gundersen tok med seg kjæresten Alexander på premierefesten til Wallmans i Oslo. Svaret på hvordan de pleier kjærligheten litt ekstra, knekker Mia helt sammen. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug/ Rød Løper Vis mer

- Jeg orker ikke mer

I episoden skal Martine Halvorsen (25), Espen PA Lervaag (46), Abu Hussain (36), Alexandra Kakurina (40), Glenn-Jørgen Sandaker (38) og Gundersen begi seg ut på tur til toppen av Hafjell.

I MOTBAKKE: Martine Halvorsen, Mia Gundersen og Espen PA Lervaag kjemper seg opp Hafjell. Bak dem går Glenn-Jørgen Sandaker og programleder Martin Jonsrud Sundby. Foto: Warnes Bros/Discovery
I MOTBAKKE: Martine Halvorsen, Mia Gundersen og Espen PA Lervaag kjemper seg opp Hafjell. Bak dem går Glenn-Jørgen Sandaker og programleder Martin Jonsrud Sundby. Foto: Warnes Bros/Discovery Vis mer

Her skal deltakerne pushe seg selv om lag seks kilometer i motbakke.

Flere deltakere har gjennom programmet gitt uttrykk for at deltakelsen er tøff, deriblant Gundersen. Kun én kilometer fra mål sier stjernens kropp stopp.

- Jeg orker ikke mer. Jeg er helt ferdig. Men jeg er stolt, sier Gundersen i episoden.

SA STOPP: Til tross for mye støtte fra programleder Martin Jonsrud Sundby, sier det stopp for Mia Gundersen. Foto: Warner Bros/Discovery
SA STOPP: Til tross for mye støtte fra programleder Martin Jonsrud Sundby, sier det stopp for Mia Gundersen. Foto: Warner Bros/Discovery Vis mer

Da Se og Hør møtte Gundersen under gallapremiere på Wallmans i september, kunne hun innrømme at det var utfordrende å snu om livsstilen.

- Det var tøft å komme i gang, det var mange elementer som skulle stemme, men jeg var klar for det. Det var egentlig bare å pushe seg selv.

Mia Gundersen har ved flere anledninger møtt fyrst Albert, men alt har ikke alltid gått etter planen. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Men å pushe seg selv var derimot lettere sagt enn gjort.

- Jeg hadde en liten demon på skuldrene som hele veien sa: «Gidder du dette da? Nei, det er bedre å slappe av og bare kose seg», innrømmer hun.

- Har livet forandret seg etter deltakelsen?

- Jeg har mye mer energi. Energi skaper energi, det er det ikke tvil om. Jeg var inni en «loop» etter covid, og som frilanser hadde man lite å gjøre. Da fikk man dårlige vaner. Nå har jeg kommet ut av det.

Fikk prestasjonsangst

«16 ukers helvete bootcamp» er imidlertid ikke det eneste stedet 61-åringen har pushet grensene.

Nylig deltok hun i sangkonkurransen «Stjernekamp», noe som ikke var en selvfølge. Over en lengre periode på flere år, greide ikke teaterlegenden å synge på grunn av prestasjonsang st.

- Det jeg har kjempet mye mot er demonene mine. Jeg hadde en forestilling som skulle være et jubileum for meg, og jeg fikk bare gjort premieren, har hun tidligere fortalt Se og Hør.

LUR: Mia Gundersen velger ordene sine med omhu da Hasse Hope nådeløst spør henne ut i «Nødt eller sannhet». Vis mer

Showet hun bare fikk gjort én forestilling av var «All Of Mia» - en feiring av hennes karriere.

- Jeg sluttet å synge, og det var utrolig sorgtungt. Det gikk fire-fem år hvor jeg ikke sang i det hele tatt.

LES OGSÅ: Om familieutfordringene: - Går ikke opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer