Helene Olafsen:

- Det var tøft

Helene Olafsen ble mamma forrige helg. Fredag viste hun frem den lille gutten på tv.

BLITT MAMMA: Helene Olafsen forteller om livet som nybakt mamma i denne ukas «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Mandag denne uken kunne «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (30) og forloveden Jørgen Nilsen (29) avsløre at de hadde blitt foreldre for første gang. Sønnen Louie kom til verden 15. mars, og det var derfor helt naturlig at Olafsen ikke var på jobb som programleder på TV 2 fredag kveld.

Likevel dukket den nybakte moren opp, og viste frem både babyen og avslørte hvordan de første dagene i den nye tilværelsen har vært. Det gjorde hun riktignok over Skype til programledermakkeren Stian Blipp (30).

- Det går egentlig veldig bra altså, svarer hun på spørsmål fra Blipp om hvordan det går med henne og familien.

- En reise

Videre forteller 30-åringen at det går litt opp og ned, og at sønnen var veldig rolig, stille og snill i starten, og at hun og Jørgen derfor tenkte at «dette her løser vi fint, vi kan dette her».

- Men sånn er det ikke lenger, sier hun lattermildt.

Stian Blipp, som selv har datteren Noelle (1) med kona Jamina (32), spør Olafsen om hvordan opplevelsen var, hvorpå hun svarer:

- Det var en reise som jeg ikke har tenkt til å ta igjen med det første. Det var tøft, men verdt det, veldig.

Den nybakte moren viste også stolt frem den lille gutten til tv-seerne.

Se video øverst i saken!

FORELDRE: Stian og kona Jamina har datteren Noelle sammen. Her fra da paret giftet seg for snart to år siden. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Stian og kona Jamina har datteren Noelle sammen. Her fra da paret giftet seg for snart to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alene på jobb

Ettersom Helene nå skal ut i mammapermisjon har det lenge vært knyttet stor spenning til hvem som skal overta som programleder sammen med Stian Blipp. Fredag ettermiddag kom imidlertid beskjeden om at Stian Blipp ikke ville få noen erstatter til denne ukens sending.

- TV 2 kan bekrefte at Stian Blipp leder sendingen alene denne uken, men at Helene Olafsen er med hjemmefra, fortalte PR- og medierådgiver for «Senkveld» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Se og Hør.

Om det blir noen erstatter for Olafsen de neste ukene er imidlertid ikke kjent, men da Se og Hør snakket med Blipp i januar, var han forberedt på å styre skuta alene.

NY MAKKER: Helene Olafsen er nybakt mamma, og i den anledning leter Stian Blipp etter en ny person han kan lede «Senkveld» sammen med. Vis mer

- Dette har vi selvfølgelig snakket om, og planen per nå er at Helene skal være med så lenge hun har lyst og orker, og etter det er planen at jeg skal holde båten flytende mens hun er borte, sa han den gang.

- Men kjenner jeg businessen rett, så kan alt mulig skje.

30-åringen kunne også fortelle at han hadde gjort seg noen tanker om hvordan det vil bli å lede det populære fredagsprogrammet uten Olafsen.

- Det blir selvfølgelig rart. Vi har opparbeidet oss en kjemi og en tone på programmet, så det vil jo måtte ta en annen form, som verken jeg eller andre vet hvordan kommer til å bli. Det blir uten tvil utfordrende, for jeg har merket hvor deilig det er å ha noen å spille med og spille på, noen som kan gi deg motstand og gi motstand tilbake, fortalte Blipp.

BABY-KLAR: Helene Olafsen hadde termin 12. mars, men klarte likevel å spille inn «Senkveld» foran en tomt studio samme dag. Vis mer

LES OGSÅ: Røper babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer