- Det var tøft, og det traff absolutt alle

Men Eyvind Hellstrøm var aldri i tvil om det dramatiske øyeblikket han skapte.

BLE SVÆRT RØRT: - Dette er en ny pris og Manolis er faktisk den deltageren som inspirerer arrangøren til å velge ut en ny kategori. Med all respekt for alle andre: Det er fantastisk at Manolis blir årets deltager, mener en svært fornøyd Eyvind Hell Foto: Stella Pictures
BLE SVÆRT RØRT: - Dette er en ny pris og Manolis er faktisk den deltageren som inspirerer arrangøren til å velge ut en ny kategori. Med all respekt for alle andre: Det er fantastisk at Manolis blir årets deltager, mener en svært fornøyd Eyvind Hell Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor høst tok mesterkokken Eyvind Hellstrøm (62) i bruk ekstreme virkemidler da han i programmet «Hellstrøm rydder opp» gjestet den greske restauranten Alexandros, som hadde blitt drevet i 23 år Manolis Mastorakis.   

Da Hellstrøm ankom var innehaveren i ferd med å gi opp etter flere konkurstrusler. Men det var ikke det som vekket sterkest reaksjoner hos TV-seere rundt om i landet.

Mastorakis slet nemlig kraftig med helsen, og hadde et drypp seks måneder før TV-innspillingen. Hellstrøm ble derfor kontaktet av en bekymret datter som ønsker at faren skal få hjelp. Dette bestemte mesterkokken seg for å gjøre noe med, og tok ham derfor med til et begravelsesbyrå og et rom fylt av kister.

- Valget er ditt, vil du fortsette å leve eller vil du ende opp der? uttalte Hellstrøm, før han viste Mastorakis kistene.

Fredag ble Manolis Mastorakis hedret under «Gullruten», der han vant prisen for årets deltager. Og det var en svært rørt Hellstrøm og Mastorakis som møtte Seher.no etter at prisen var delt ut.

- Dette er en ny pris og Manolis er faktisk den deltageren som inspirerer arrangøren til å velge ut en ny kategori. Med all respekt for alle andre: Det er fantastisk at Manolis blir årets deltager, sier Hellstrøm til Seher.no, som støttes av den glade vinneren selv.

- Det er helt ubeskrivelig, erkjenner han.

- Hvorfor valgte du å bruke så sterke virkemidler, Eyvind?

- For å si det slik: Livet forandrer seg, og det er jeg glad for. Han stod med en hånd i kista, og i en slik sammenheng er det viktig med sterke virkemidler. Det var på sin plass. Men jeg visste at han skulle tåle det, selv om det ble sterkt der og da, forteller Hellstrøm.

Det spesielle TV-øyeblikket var nemlig ikke spesielt for bare Mastorakis, men også for den 62 år gamle TV-kokken.

- Det var sterkt for ham, men like sterkt for meg. Det var tøft, og det traff absolutt alle. Han trodde vi skulle på inspeksjon, men så gikk vi til et lager med kister, sier Eyvind Hellstrøm til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hellstrøm er en lodott og en pingle  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer