TØFF TID: Johansen forteller at tiden da hun jobbet som nakenmodell var tøff for familien. Foto: Seher.no/Anders Myhren
TØFF TID: Johansen forteller at tiden da hun jobbet som nakenmodell var tøff for familien. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer

- Det var tøft for familien

Linda Johansen om fortiden som nakenmodell.

Publisert
SEHER.NO: «Skjønnhetsdronningen» Linda Johansen (43) flyttet til USA som 21-åring. I løpet av tiden i USA jobbet hun blant annet som nakenmodell i Playboy og Penthouse.

Til Dagbladet Søndag forteller hun at det var en påkjenning for familien hennes hjemme i Norge.

- Det var tøft for familien. Foreldrene mine støttet meg alltid, men de måtte forsvare meg overfor alle andre i slekta. Det var en tøff tid for meg også, som måtte takle alle utfordringene helt alene, sier Johansen til avisen.

Tidligere denne måneden kom det frem at Johansen hadde nakenbadet med skandaleskuespilleren Charlie Sheen. Det skjedde på 80-tallet i grottene på Playboy Mansion.

- Jeg husker det ville blikket hans, det har han visst ennå. Det skjedde ikke mer enn det, han kjørte meg hjem etterpå og siden så jeg ham aldri igjen. Men herregud, dette er over 20 år siden. Mamma og pappa var ikke like glade da den hustorien kom fram igjen sist uke. «Var det nødvendig da, Linda», sa mamma.

Johansen åpnet nylig sin skjønnhetssalong hos Steen og Strøm i Oslo.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er ikke så glad i dette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer