KNUST: Daniel Hamnes klarte ikke å legge skjul på sin skuffelse, etter at han onsdag ble sendt hjem fra «Paradise Hotel» av konkurrenten Torbjørn Stafford Barth. Foto: TV3
KNUST: Daniel Hamnes klarte ikke å legge skjul på sin skuffelse, etter at han onsdag ble sendt hjem fra «Paradise Hotel» av konkurrenten Torbjørn Stafford Barth. Foto: TV3Vis mer

- Det var tøft å se ham gråte

Men Victoria mener Daniel har seg selv å takke etter den dramatiske hjemsendelsen fra «Paradise Hotel»...

SEHER.NO: Daniel Hamnes (22) tok igjen til tårene da han onsdag ble kastet ut av realityserien «Paradise Hotel» av konkurrenten Torbjørn Stafford Barth (21).

- Det var utrolig vanskelig, men jeg valgte Daniel fordi jeg ikke likte måten han hadde behandlet de andre jentene på hotellet, selv om jeg liker ham som person. Det var derfor jeg sprakk og begynte å gråte, sier Torbjørn til Seher.no.

Foran TV-kameraene gjentok en tydelig knust Daniel at han følte seg spesielt dolket i ryggen av sin romkamerat Victoria Norrman (20), som blant nektet å gi ham en fredning da muligheten kom.

- Jeg hadde full tillit til Victoria, men da jeg skjønte at hun var innstilt på å gi Petter (Holmbakken, red.anm) en sjanse, var det tungt å takle. Jeg ante ikke at hun hadde snakket så mye bak min rygg, sa Daniel tirsdag til Seher.no.

Victoria Norrman innrømmer til Seher.no at hun følte et stikk av dårlig samvittighet over å ha løyet til romkameraten, men hevder han gravde sin egen grav fra første dag på hotellet.

- Tilliten min til Daniel forsvant, da han allerede andre dagen sa at han angret på at han hadde valgt meg som partner i steden for Karoline. Det var tøft å se ham gråte, men jeg var glad for at Torbjørn sendte ham ut. Jeg følte meg til tider overkjørt, og ville ha en partner jeg kunne stole på, sier hun til Seher.no.

Victoria understreker at hun har en god tone med Daniel Hamnes i dag.

- Kanskje hadde vi fungert bedre sammen på «Paradise Hotel» hvis vi ikke hadde startet som par. Jeg skulle ønske jeg ble bedre kjent med ham der inne, slik som han er her hjemme, sier hun til Seher.no.

Paradise Hotel kan du se på TV3 mandag til torsdag klokken 21.30.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!    

LES OGSÅ: Ble angrepet av Paradise-seer