- Det var tøft å såre dem

Den populære TV-kjendisen er ferdig som Idol-dommer.

TRAKK SEG: Ellen DeGeneres blir ikke mer å se i programmet «American Idol». Men i andre steder iav TV-verdenen skal hun fortsette. Foto: All Over Press
TRAKK SEG: Ellen DeGeneres blir ikke mer å se i programmet «American Idol». Men i andre steder iav TV-verdenen skal hun fortsette. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den populære TV-verten Ellen DeGeneres (52) har bestemt å gi seg i rollen som «American Idol»-dommer, mindre enn ett år etter at hun erstattet Paula Abdul i programmet.

Ifølge Contactmusic innrømmer Degeneres at hun aldri var helt klar for den tøffe rollen i talentshowet.

- For noen måneder siden lot jeg FOX og «American Idol»-produsentene få vite at dette ikke var helt rett for meg. Jeg sa ifra om at jeg ikke ville forlate dem i stikken, og at jeg ville holde ut fram til de finner ut hva de vil gjøre videre med panelet. Det var en vanskelig avgjørelse å ta, men arbeidskjemaet mitt ble bare videre og videre, sier TV-stjernen i en uttalelse.

Det er spesielt én ting 52-åringen synes var hardt å takle.

- Jeg innså gjennom denne sesongen at mens jeg elsker å oppdage, støtte og dyrke unge talenter, er det hardt for meg å dømme mennesker og noen ganger såre følelsene deres. Jeg er takknemlig for erfaringen Idol ga meg, og jeg er veldig glad for at jeg fikk være med dette året. Jeg er en stor fan av showet, og det vil jeg fortsatt være, mener hun.

Idol-skaper Simon Fuller legger ikke skjul på at han synes det er trist at Ellen nå forlater dommerpanelet.

- Jeg elsket Ellens lidenskap for artistene. Hun tok med seg ærlighet og optimisme til vårt dommerpanel, og jeg kommer til å savne henne dypt, uttaler han ifølge nettstedet.

Personene som står bak showet har med det en tøff tid i vente framover. Nå må de nemlig finne to nye dommere for å erstatte DeGeneres og ikke minst Simon Cowell, som trakk seg ut av konseptet tidligere i år.

Jessica Simpson og Jennifer Lopez har begge blitt linket til de to ledige «stillingene».

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skilt etter ett og et halvt års kamp