KLARE FOR FEST: Mandag var det premiere for «71 grader nord», med alle deltagerne til stede. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KLARE FOR FEST: Mandag var det premiere for «71 grader nord», med alle deltagerne til stede. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Det var tøft å reise fra babyen

Tonnie (22) valgte TV-reality foran ektemann, barn og husbygging.

Se videointervjuet med Tonnie Lobekk og ektemannen Børre nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag var det klart for den første episoden av «71 grader nord» på TVNorge. Der ble det klart at Tonnie Lobekk (22) er en av de 12 som norske TV-seere får gleden av å stifte nærmere bekjentskap med denne høsten.

Samme kveld gikk programmets store premierefest av stabelen på Tjuvholmen i Oslo. Til festen kom Tonnie sammen med sin ektemannen, Børre.

LES OGSÅ: Disse deltar i «71 grader nord»

Tross sin lave alder har altså den blide Klepp-jenta rukket å gifte seg. Etter å ha vært sammen i seks år, giftet de to seg nemlig for cirka ett år siden. For halvannet år siden kom også sønnen deres, lille Bastian, til verden.

- Jeg bare reiste og tenkte på meg selv, jeg, fleiper 22-åringen da Seher.no møtte henne og mannen i forbindelse med mandagens premierefest.

- Vi snakket om det, men vi følte ikke at det var noe problem. Det var dårlig timing, men deltagelsen i «71 grader nord» var en sjanse hun ikke kunne gå glipp av, tilføyer Børre.

Men det var ikke bare barn og mann Lobekk valgte å reise bort fra for å delta i det fysisk knallharde TVNorge-programmet. Paret er nemlig i full gang med husbygging på Jæren, som Tonnie altså valgte å sette bittelitt på vent.

- Selvfølgelig var det trist å reise fra Bastian. Og jeg tenker jo at det var egoistisk både overfor familien min og jobben at jeg reiste vekk. Vi var jo midt i husbygging og hadde egentlig ikke tid til det i det hele tatt, sa Tonnie til Seher.no tidligere mandag. 

Lobekk skryter av familien, som har støttet henne hele veien.

- Jeg er jo så heldig at familien min støttet meg og syntes det var helt greit. Så det føler jeg at jeg må ta på min kappe. Jeg tok selv valget, var litt egoisk og reiste. Det føler jeg at jeg bare må stå for, sier den sympatiske jenta.

Under mandagens premierefest står fast ved sitt utsagn tidligere på dagen.

- Selvsagt var det egoistisk av meg, jeg visste jo at jeg ikke hadde sjansen til å vinne bil og penger. Jeg ville bare overvinne vann- og høydeskrekken. Jeg ville gjøre noe nytt. Jeg tok utdannelse, flyttet sammen med Børre, fikk unge - og har liksom gjort alt i rett rekkefølge. Jeg har ikke vært russ, ikke vært på festival, så nå var det min tur. Så jeg skylder jo ham et sprell da, smiler hun.

- Hvor tøft var det å reise fra sønnen?

- Det var ganske tøft å reise fra Bastian. Det var nok tøffere enn jeg trodde. Jeg var ikke forberedt på hvor tøft det kom til å bli, men så klarer man liksom ikke å tenke på det, og da går det greit, erkjenner «71 grader nord»-deltageren.

- Savnet du kona da hun var vekk, Børre?

- Selvsagt savnet jeg henne, men det var litt godt og. Jeg hadde jo uansett familien rundt meg, og passet på lille Bastian. Det viktigste er at hun skulle ta den sjansen når hun først fikk den, sier Børre til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Gikk ned ni kilo på TV

Se videointervjuet med Tonnie Lobekk og ektemannen her:[obj:media:8864]