- Det var tøft å gå igjennom puberteten på TV

25 år senere kaster TV-stjernen Alyssa Milano klærne for herrebladet Maxim.

BARNESTJERNE: Alyssa Milano slo igjennom som skuespiller allerede da hun var tenåring, i serien «Who's The Boss?». Det var ikke alltid like enkelt, ifølge henne selv.
BARNESTJERNE: Alyssa Milano slo igjennom som skuespiller allerede da hun var tenåring, i serien «Who's The Boss?». Det var ikke alltid like enkelt, ifølge henne selv. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før hun gjorde suksess med roller i blant annet TV-seriene «Melrose Place» og «Charmed» slo Alyssa Milano (40) igjennom som barnestjerne i TV-serien «Who's The Boss» på 1980- og 90-tallet.

I et intervju med herrebladet Maxim sier Alyssa - som nå er 40 år gammel - at hun til tider fant det tøft å gå igjennom puberteten foran øynene på millioner av TV-seer .

- Jeg gikk igjennom puberteten som alle andre. Men det ble flaut når de skrev det som skjedde med meg inn i serien, som episoden «Samanthas første BH». Jeg tenkte «må vi virkelig gjøre dette?». Men det ble jo litt av et minne fra den tiden av livet mitt.

Etter at hun ble voksen, har imidlertid Alyssa blitt langt mer komfortabel med kroppen sin.

I tillegg til en rekke sexy roller i filmer og på TV, poserer hun nå lettkledd på en rekke bilder for bladet Maxim.

Privat er Alyssa gift med Thomas Bugliari og i 2011 fikk de to sønnen Milo, deres første barn, sammen.

LES OGSÅ: Annonserte fødselen og babynavnet samtidig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer