TREBARNSFORELDRE: Programlederen Carson Daly, kjent fra blant annet "The Voice" og "Today Show", og forloveden Siri Pinter har fått en liten jente. Her er paret under Emmy Awards i fjor.
 Foto: FameFlynet
TREBARNSFORELDRE: Programlederen Carson Daly, kjent fra blant annet "The Voice" og "Today Show", og forloveden Siri Pinter har fått en liten jente. Her er paret under Emmy Awards i fjor. Foto: FameFlynetVis mer

- Det var som en filmscene regissert av Gud

TV-stjernen ble dypt rørt da barna traff hverandre for første gang.

SEOGHØR.NO: I mars avslørte programlederen Carson Daly (41) at han og forloveden Siri Pinter (33) ventet sitt tredje barn sammen.

Onsdag fikk paret, som har sønnen Jackson James (5) og datteren Etta Jones (2) fra før, en liten datter.

Hun har fått navnet London Rose, forteller Daly til Today.com.

 

- Siri er en kriger, og jeg er så ovverasket over kroppsholdningen hennes og styrken hun har vist i denne mirakuløse prosessen, skryter den stolte faren av samboeren.

Duoen møttes da Pinter jobbet som manusassistent på Dalys TV-show «Last Call» og har vært sammen i over seks år.

Samme dag som lille London kom til verden tok Carson med seg de to eldste barna slik at de kunne hilse på sin nyfødte lillesøster.

- Å se at Jack og Etta møte søsteren for første gang var som å se en filmscene regissert av Gud, sier en rørt trebarnsfar til nettstedet.

PROGRAMLEDER: Her er Carson sammen med The Voice-dommerne Adam Levine, Cee Lo Green, Christina Aguilera og Blake Shelton på et event under sesong 5 av sangkonkurransen.  Foto: All Over
PROGRAMLEDER: Her er Carson sammen med The Voice-dommerne Adam Levine, Cee Lo Green, Christina Aguilera og Blake Shelton på et event under sesong 5 av sangkonkurransen. Foto: All Over Vis mer

LES OGSÅ: Hayden Panettiere bekreftet graviditeten i videosnutt