Andrew Garfield:

- Det var som en diger seksuell oppvåkning

Kvelden Hollywood-stjernen fikk sitt første kyss var helt utenom det vanlige.

GODE MINNER: Skuespiller Andrew Garfield, her med kollega og tidligere kjæreste Emma Stone, minnes tenårene med glede. Foto: AP/ NTB Scanpix
GODE MINNER: Skuespiller Andrew Garfield, her med kollega og tidligere kjæreste Emma Stone, minnes tenårene med glede. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fire år var skuespiller-kollegaene Andrew Garfield (34) og Emma Stone (29) et av Hollywoods hotteste par.

Duoen falt for hverandre da de spilte kjærester i «The Amazing Spider-Man» i 2011, og fortsatte etterpå også romansen i virkeligheten.

Høsten 2015 gikk derimot paret hver til sitt, og mens Stone i etterkant har blitt linket til «Saturday Night Live»-regissør Dave McCary (33), så har det vært stille rundt kjærlighetslivet til Garfield.

Nå avslører kjekkasen hvordan han i sin tid fikk sitt første kyss - og det var ikke av det tradisjonelle slaget.

Saken fortsetter under bildet.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: Emma Stone og Andrew Garfield skal ha slitt med å klare å holde liv i kjærligheten på grunn av at begge reiste så mye hver for seg som skuespillere. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Emma Stone og Andrew Garfield skal ha slitt med å klare å holde liv i kjærligheten på grunn av at begge reiste så mye hver for seg som skuespillere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ville hormoner

Garfield gikk på en privatskole kun for gutter frem til han var 12 år og da han som 13-åring endelig fikk dele skole med jenter også, ble det nesten for mye for ham og klassekameratene å takle.

- Alles hormoner løp løpsk og vi hadde ingen rammer for hvordan vi skulle håndtere det motsatte kjønn - eller samme kjønn. Alt vi visste var at vi trengte dem og ville ha dem, og disse ubeskrivelige lystene kom plutselig til overflaten, fortalte han da han gjestet «The Late Show With Stephen Colbert» nylig, ifølge Us Weekly.

Videre delte «Hacksaw Ridge»- stjernen at livet hans forandret seg brått og drømmene gikk i oppfyllelse en kveld klassevenninnen Dora inviterte til fest.

- Resten er historisk. Det var rundt 50 gutter og jenter på hver sin side av hagen uten oppsyn fra foreldre. Og så plutselig løp alle bare mot hverandre med tungene ut av munnen.

Saken fortsetter under bildet.

TALENTFULL: Andrew Garfield ble nominert til både Oscar og BAFTA awards for sin rolle i dramaet Hacksaw Ridge fra 2016. Foto: NTB Scanpix
TALENTFULL: Andrew Garfield ble nominert til både Oscar og BAFTA awards for sin rolle i dramaet Hacksaw Ridge fra 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Seksuell oppvåkning

Deretter skjedde noe han aldri vil glemme.

- Det var mitt første kyss. Jeg tror jeg kysset 30 jenter den kvelden. Jeg prøver ikke skryte altså. Det var det samme for alle. Dette er fremdeles en av de aller beste kveldene i livet mitt. Det var som en diger seksuell oppvåkning, innrømmet han videre.

Den dag i dag er Garfield fremdeles god venn med fire av klassekameratene fra denne tiden, og de møtes jevnlig.

- Vi drar på pub og drikker, og i et stille øyeblikk er det alltid en som sier: «Festen til Dora».

I februar fortalte 34-åringen til magasinet Out at han identifiserer seg som heterofil, men at han har en «åpenhet til en hver impuls som måtte inntreffe», skriver Us Weekly.

LES OGSÅ: - Det har vært smertefullt for ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer