- SOM Å KYSSE EN PAPPESKE: Cathrine Tinnesand ble ikke imponert over Emils kysseteknikk etter det hete øyeblikket i onsdagens "Paradise Hotel". Foto: TV3
- SOM Å KYSSE EN PAPPESKE: Cathrine Tinnesand ble ikke imponert over Emils kysseteknikk etter det hete øyeblikket i onsdagens "Paradise Hotel". Foto: TV3 Vis mer

- Det var som å kysse en pappeske

Paradise-Cathrine lot seg ikke imponere av Emils kysseferdigheter.

SEHER.NO: Cathrine Tinnesand (24) bestemte seg for å kline skikkelig til etter at "Paradise Hotel"-nykommeren Pernille Vedeler (20) sendte henne på alenerom, og økte sjansen hennes for å ryke ut av den populære realityserien på TV3.

Onsdag kysset hun sin tidligere romkamerat Emil Løvstad (22) foran TV-kameraene, etter at hun hadde fått anledning til å be ham med på en romantisk date.

Men Cathrine sier til Seher.no at det var alt annet enn hete følelser i luften da hun kysset Emil.

- Jeg tenkte kun taktikk. Han er ikke min type i det hele tatt, men jeg måtte jo gjøre noe for å styrke sjansene mine for å bli værende på hotellet.

- Det var som å kysse en pappeske, jeg ble ikke imponert. Jeg syntes det var flaut og i ettertid er det vel dette jeg har gruet meg mest til å se igjen.

Emil på sin side hevder han heller ikke hadde noen følelser for Cathrine under daten som endte med kyss.

- Klininga var bare for moro skyld. Jeg hadde to damer som kjempet om meg, og benyttet meg av det. Det var ikke noe "love" i det hele tatt, sier han til Seher.no.

Torsdag blir det klart hvem av årets deltakere som blir den første til å forlate "Paradise Hotel".

"Paradise Hotel" ser du på TV3 mandag-torsdag fra kl. 21.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Emil tisset i senga