- Det var som å jobbe med Satan

Mariah Carey hatet jobben som «American Idol»-dommer.

UVENNER: Mariah Carey og Nicki Minaj var ikke på talefot under store deler av innspillingen av «American Idol». Foto: Stella Pictures
UVENNER: Mariah Carey og Nicki Minaj var ikke på talefot under store deler av innspillingen av «American Idol». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Mariah Carey (43) var en av fire dommere håpefulle sangtalenter møtte da de meldte seg på «American Idol» i fjor. De tre andre dommerene var rapperen Nicki Minaj (30), countrysangeren Keith Urban (46) og produsent Randy Jackson (57).

Spesielt forholdet mellom Mariah og Minaj har fikk mye oppmerksomhet. Rapperen hevdet at Mariah ofte snakket nedsettende om henne og kalte henne en «gangster». Det førte til en voldsom krangel mellom de to sangstjernene.

 

 

Nå, et år senere, har Carey valgt å snakke ut om det trøblete forholdet.

- Det var som å jobbe med Satan, sier Carey i et nytt intervju med radiokanalen Hot 97 ifølge Contactmusic.com.

Carey forteller at hun takket ja til å være dommer i realitykonkurransen fordi hun trodde det kom til å bli en morsom opplevelse. Det fant sangeren fort ut at det ikke kom til å bli da hun og Minaj begynte å krangle.

- Helt ærlig, jeg hatet det. Jeg trodde det kun skulle være tre personer i dommerpanelet, men det var ikke sannheten. Jeg visste at Randy Jackson skulle være der. Jeg har kjent han lenge. Han pleide å spille bass for meg. Men så var Nicki der også. Det var som å gå på jobb med Satan hver eneste dag, forteller sangeren.

- Jeg overdriver litt. Det påvirket meg ikke så mye, men jeg var veldig skuffet, fortsetter Carey.

TV-STJERNER: Mariah hadde med seg Randy Jackson, Nicki Minaj og Keith Urban som dommere på «American Idol». Programleder var som vanlig Ryan Seacrest. Foto: Supplied by LMK
TV-STJERNER: Mariah hadde med seg Randy Jackson, Nicki Minaj og Keith Urban som dommere på «American Idol». Programleder var som vanlig Ryan Seacrest. Foto: Supplied by LMK Vis mer

Popstjernen insisterer derimot på at tiden i «idol» ikke var helt bortkastet. Hun likte å følge med på fremgangen til de håpefulle deltagerene.

- Jeg elsket deltagerene. Noen av de var så utrolig flinke, og ikke minst veldig gode mennesker. Det var skuffende når noen av dommerene ikke ville, av politiske grunner, slippe talentene videre i konkurransen, sier Carey.

Carey holder seg for tiden opptatt med å promotere sin nye single «The Art of Letting Go», mens Keith Urban vender tilbake til dommerpanelet sammen med Harry Connick Jr. og Jennifer Lopez for den 14. sesongen av «American Idol».

LES OGSÅ:   Her skjeller hun ut Carey for åpent kamera

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer