HUMORIST: Den sympatiske TV-personligheten har vist seg frem både på «Skal vi danse»-parketten med Trine Dehli Cleve, og i «Hotel Cæsar». Foto: Espen Solli/ Se og Hør
HUMORIST: Den sympatiske TV-personligheten har vist seg frem både på «Skal vi danse»-parketten med Trine Dehli Cleve, og i «Hotel Cæsar». Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

- Det var skummelt

De tre dommerne var nervøse før de skulle vise frem sine egne danseferdigheter lørdag.

Publisert

SEOGHØR.NO: Under lørdagens «Skal vi danse» på TV2 fikk publikum se en ny side av dansedommerne Christer Tornell, Karianne Gulliksen og Trine Dehli Cleve.

Alle tre glimtet nemlig til med et eget dansenummer. Gjestedommer Kristian Ødegård satt igjen bak dommerbordet og vurderte de profesjonelle dommerens prestasjoner.

Trine og Karianne var enige om at det var litt utenfor deres komfortsone å selv opptre på «Skal vi danse».
- Det var skummelt. Det er veldig mange år siden jeg har vært i aksjon på parketten, men heldigvis var det bare noen enkle «moves» jeg trengte å gjøre. Vi er jo profesjonelle og vil selvfølgelig at det vi leverer skal være ordentlig, sier Trine Dehli Cleve.
SEXY: Karianne gikk inn i rollen som Sandra fra filmen «Grease», og innrømmet at hun følte seg litt rampete med røyken i munnviken, svarte skinnbukser og høyt hår.  


 Foto: Espen Solli/ Se og Hør
SEXY: Karianne gikk inn i rollen som Sandra fra filmen «Grease», og innrømmet at hun følte seg litt rampete med røyken i munnviken, svarte skinnbukser og høyt hår. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

- Dette var en veldig annerledes sending for meg. Jeg har tenkt mye på at vi skal opptre, men da vi skulle danse, glemte jeg å være nervøs. Det var veldig gøy - og jeg må innrømme at jeg følte meg litt kul da jeg sto øverst i trappen med siggen i munnen. Jeg har nemlig aldri røyket før, ler Karianne Gulliksen.

Dobbel kavaler

Christer Tornell, som danset med begge de kvinnelige dommerne, var den eneste som ikke kjente på nervene før han skulle til pers.
- Det var bare gøy! Jeg blir jo alltid voldsomt engasjert når jeg danser, så jeg var mer spent enn nervøs. 
FULL SCORE: Gjestedommer Kristian Ødegård var klar i sin dom over dommerne, og ga høyeste poengscore i lørdagens «Skal vi danse» - der ingen av de tre gjenværende deltagerne ble stemt hjem.  Foto: Espen Solli/ Se og Hør
FULL SCORE: Gjestedommer Kristian Ødegård var klar i sin dom over dommerne, og ga høyeste poengscore i lørdagens «Skal vi danse» - der ingen av de tre gjenværende deltagerne ble stemt hjem. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

Kveldens gjestedommer, Kristian Ødegård, satt bak dommerbordet og vurderte de profesjonelle dommernes prestasjoner. Poengsummen røpet han overfor Se og Hør etter sending.

- Dette var en klar tier, i hvert fall med tanke på nervøsiteten og forutsetningene de har. Jeg syns de gjorde en god jobb, sier Kristian til Se og Hør. 
 
Han innrømmet at han var en smule nervøs før sin debut som dansedommer.
 
- Det er jo litt rart å sitte bak dommerbordet og jeg har vært ganske nervøs før sending. Men det har vært veldig gøy, og jeg må si at nivået på de tre gjenværende deltagerne er det høyeste jeg har sett i «Skal vi danse» noensinne.
 
TREKLØVER: Kim-Daniel Sannes (t.v) og Eirik Søfteland (t.h) kunne smile over å ta med seg poeng videre i konkurransen. Kathrine Sørland endte overraskende med null poeng. Foto: FameFlynet Norway
TREKLØVER: Kim-Daniel Sannes (t.v) og Eirik Søfteland (t.h) kunne smile over å ta med seg poeng videre i konkurransen. Kathrine Sørland endte overraskende med null poeng. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Kathrine på bunn

Dommerne selv var strålende fornøyde med poengsummen - og dommerprestasjonen - til Kristian Ødegård.
- Jeg syns han har gjort en strålende jobb her i kveld, og man kan virkelig høre at han har satt seg inn i tingene han uttaler seg om. Jeg er selvfølgelig glad for å få gode poeng fra ham også, sier Trine. 
Fordi Rein Aleksander trakk seg fra konkurransen, var det bare tre deltagere i lørdagens kvartfinale av «Skal vi danse». Dette løste TV 2 ved å la alle de gjenværende deltagerne få bli med videre til neste runde.

Det var overraskende nok tidligere storfavoritt Kathrine Sørland som fikk færrest stemmer under lørdagens sending, og hun går dermed inn i neste ukes semifinale med null poeng.

Kim-Daniel Sannes fikk flest stemmer og får fem poengs forsprang neste uke, mens Eirik Søfteland på annenplass har med seg tre poeng inn i finalerundene.

LES OGSÅ: - Takk for den utrolig fine støtten, fra så mange

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer