«Kompani Lauritzen»:

- Det var skikkelig vondt

Det ble delt andreplass på Emilie Voe Nereng og Rikke Isaksen i «Kompani Lauritzen».

KJEMPET: Marius Skjelbæk, Rikke Isaksen, Emilie Voe Nereng og Emilie Enger Mehl kjemper alle om seieren i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
KJEMPET: Marius Skjelbæk, Rikke Isaksen, Emilie Voe Nereng og Emilie Enger Mehl kjemper alle om seieren i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Lørdag var det endelig duket for den store finalen av årets «Kompani Lauritzen». En uke tidligere ble det klart at det var Emilie Voe (26), Rikke Isaksen (27), Emilie Enger Mehl (28) og Marius Skjelbæk (31) som skulle kjempe om å komme helt til topps.

Etter et oppdrag der de skulle redde kompaniet fra propaganda fra fienden, var det til slutt Mehl som først kom gående opp bakken til stor applaus fra de tidligere utslåtte deltakerne.

Ikke lenge etter kom de to neste finalistene hånd i hånd. Det var Nereng og Isaksen - og dermed endte det opp med en pall fullstendig tapetsert med kvinner. Det har aldri skjedd før i «Kompani Lauritzen»s historie.

«KOMPANI LAURTIZEN»: Marius Skjelbæk går på en kjempebom. Video: TV 2 Vis mer

- Hater å tape

I finalen, i motsetning til resten av innspillingen, måtte de utføre oppdraget på egen hånd. Der skulle de ved hjelp av kart og kompass navigere seg frem, noe som for Isaksen ble lettere sagt enn gjort.

- Kart er ikke min sterkeste side så jeg slet ganske mye med å bare forstå det i starten. Jeg tenkte at det var for godt til å være sant at punktet jeg skulle til bare var 70 meter rett frem, så jeg fikk en treg start. Det var litt kjipt, forteller hun til Se og Hør

Selv med den trege starten tok hun raskt innpå Nereng og Mehl, og på et tidspunkt så hun ut til å ligge svært godt an. Men så ble de oppdaget av fienden, ført med bort og stripset på armer og ben. Det var for å sjekke om de benyttet seg av muligheten til å rømme, da den etter hvert dukket opp.

Den muligheten tok ikke Isaksen.

«KOMPANI LAURITZEN»: Deepfake, en metode som er mye brukt i porno, er tatt i bruk i onsdagens episode. Video: TV 2 Vis mer

- Bittert

- Å herregud, det visste jeg ikke. Jeg visste ikke at man kunne rømme. Jeg prøvde bare å følge reglene, utbryter hun.

27-åringen tapte dermed verdifull tid, og rett før hun kunne skimte målstreken hørte hun de andre deltakerne.

- Jeg hørte at de jublet, så da skjønte jeg at Mehl hadde kommet i mål. For min del var det ikke noe mer å hente da, fordi jeg bryr meg ikke om jeg kommer på andre-, tredje- eller fjerdeplass, så da gikk bare jeg og Nereng sammen det siste stykket.

HÅND I HÅND: Rikke Isaksen og Emilie Voe Nereng gikk sammen i mål. Foto: Matti Bernitz / TV 2
HÅND I HÅND: Rikke Isaksen og Emilie Voe Nereng gikk sammen i mål. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Jeg synes det var veldig koselig å gå med henne, det gjorde hele opplevelsen litt finere fordi jeg hater å tape.

OBS SPOILER - «KOMPANI LAURITZEN»: Deltakerne må klare seg et døgn alene i skogen, og det blir ikke lettere da de får utdelt dagens middag. Video: TV 2 Vis mer

Og selv om hun understreker at Mehl var en fortjent vinner, legger hun ikke skjul på at andreplassen fortsatt plager henne.

- Om det er bittert ja? Dritbittert. Jeg prøver å ikke tenke på det, det sitter fortsatt i.

- Veldig lei meg

Nereng delte andreplassen med Isaksen, og også hun forteller om et «vanvittig» konkurranseinstinkt.

- Jeg tenkte at uansett hvem som vinner dette, så heier jeg på vinneren. Men det var en forferdelig følelse ikke å vinne, det var skikkelig vondt. Jeg har et vanvittig konkurranseinstinkt.

«KOMPANI LAURITZEN»: For en av deltakerne ble onsdagens øvelse litt for tøff. Video: TV2/Rød Løper. Reporter: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Selv om det ikke gikk hele veien denne gangen, føler hun likevel at hun er en vinner.

- Jeg ble veldig lei meg, men følte meg likevel som en vinner på en måte. Jeg fikk være en kompanijeger, og er veldig glad for at de jo egentlig kårer fire vinnere, sier hun, og legger avslutningsvis til at hun hadde unt alle finalistene seieren.

LES OGSÅ: Marte Bratberg sønnens kallenavn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer