TØFFE MINUTTER: - Jeg hadde holdt mange av mine følelser inne i meg under hele oppholdet på gården, og fikk utløp for mye av det når jeg måtte dra, sier Maren Gjesdal, som er ute av «Farmen» på TV 2. Foto: Alex Iversen/TV 2
TØFFE MINUTTER: - Jeg hadde holdt mange av mine følelser inne i meg under hele oppholdet på gården, og fikk utløp for mye av det når jeg måtte dra, sier Maren Gjesdal, som er ute av «Farmen» på TV 2. Foto: Alex Iversen/TV 2Vis mer

- Det var skikkelig ubehagelig

«Farmen»-deltagere Maren Gjesdal måtte se seg slått av en sine beste venner.

SEOGHØR.NO: Forrige uke var det Lloyd Lorenz som måtte forlate årets «Farmen», og søndag var det duket for en ny tvekamp på Berli Gård i Aust-Agder. Denne gangen var det Maren Gjesdal (19) som måtte se seg slått. Og det av en av hennes beste venninner.

Onsdag var det nemlig Maren som ble valgt til førstekjempe av storbonden Lasse Rød Hansen (23). Søndag valgte hun Mari Gjørva (20) som andrekjempe, i en kamp hun til slutt måtte se seg slått i. Mari valgte å kjempe i saging.

- I starten, etter at jeg hadde tapt, gikk det ikke helt opp for meg. Men da jeg så tilbake på de andre deltagerne da jeg skulle forlate gården, tenkte jeg «faen, det var jo ikke sånn det skulle gå». Jeg røk ut alt for tidlig, sier Maren til Seoghør.no.

Maren var lenge svært usikker på hvem hun skulle velge som motstander. Selv synes hun det var helt grusomt til slutt å velge sin gode venn, Mari.

- Det var skikkelig ubehagelig, jeg hadde overhodet ikke lyst til å velge henne. Men alle var enig i at man bør velge motstander uavhengig av vennskap, og heller i forhold til hva som er best for en selv.

Den vakre 19-åringen vurderte faktisk å velge Marita Wennevold Hollen (50) som andrekjempe.

- Ja, jeg hadde bestemt meg for å velge henne, men etterpå ble jeg påvirket av de andre der inne, som mente at Marita kunne komme til å velge kunnskap. Marita var på en måte en joker der inne, som man ikke helt kunne vite hva sto for. Og så hadde det nok litt å gjøre med at jeg heller ville tape for Mari enn for Marita, forteller vestlandsjenta.

Etter søndagens tvekamp var det tydelig at det var mange følelser inne i bildet da Maren sa adjø til Mari og de andre. Det legger hun heller ikke skjul på selv.

- Jeg hadde holdt mange av mine følelser inne i meg under hele oppholdet på gården, og fikk utløp for mye av det når jeg måtte dra. Selv om det ikke ble så mange tårer, ble jeg ganske emosjonell da jeg tok farvel med Mari, innrømmer hun.

Det positive oppe i alt, var at Maren etter exiten fikk komme hjem til sin kjære, Carl Erich Schreiber Hjortland (20). Det var i hvert fall en deilig følelse...

- Det var fantastisk å komme hjem til ham, ja. Det var en stor opptur i nedturen, og fungerte som et plaster på såret. Kjæresten min var overrasket over at jeg kom så tidlig hjem, men samtidig var han veldig glad. Han hadde nok sett for seg flere «aleneuker» hjemme, sier Maren Gjesdal lattermildt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Farmen-Andreas giftet seg