KUNNE IKKE GJEMME SEG: - Jeg fant fort ut at jeg ikke kunne gå og gjemme meg for kameraene, men jeg vet ikke hva som blir vist. Jeg har aldri latt noen kamera komme så tett innpå meg førm sier Negar Khan. Foto: TV3
KUNNE IKKE GJEMME SEG: - Jeg fant fort ut at jeg ikke kunne gå og gjemme meg for kameraene, men jeg vet ikke hva som blir vist. Jeg har aldri latt noen kamera komme så tett innpå meg førm sier Negar Khan. Foto: TV3Vis mer

- Det var skikkelig flaut!

Her mister den nye Paradise-deltakeren kjolen foran hele film-eliten i Cannes...

SEHER.NO: - Det blir nok en del henvendelser dersom folk i India ser meg i "Paradise Hotel", men det får jeg ta som det kommer.

Den 24 år gamle skuespilleren Negar Khan - som har spilt i flere filmer både i India og Italia - gjør i kveld sin inntreden i Paradise hotel.

Hun har tidligere fått føle konsekvensene av Bollywoods strenge syn på hva man kan vise av kropp.

I  2005 gikk Negar på en klestabbe, da det ene brystet spratt ut under et bikinishow i Oslo.

Men mest oppmerksomhet fikk Negar i 2006, da hun marsjerte opp den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Der datt nemlig toppen på hennes Cavalli-kjole ned rett foran fotografenes kameraer!

I løpet av sekunder gikk bilder av Bollywoodstjernens blottede bryst verden rundt - og sinte reaksjoner fra indiske fans.

- Før jeg hadde kommet meg hjem fra Cannes, ringte folk fra hele verden. Det var skikkelig flaut, men i dag kan jeg heldigvis le av det, sier hun til Seher.no.

Men puppeglippen tok ikke slutt etter at Negar hadde fått summet seg og fått tøyet på plass.

Inne i salen ventet en ny negativ overraskelse.

Hele den internasjonale film-eliten hadde nemlig fått med seg uhellet på en storskjerm inne i salen.

- Jeg trodde knapt noen hadde sett det, også ser jeg den enorme storskjermen når jeg kommer inn. Først skjønte jeg ikke hvorfor så mange kom og bort og ville hilse på meg, men så gikk det opp for meg at alle hadde sett kjolen dette ned, ler hun.

I kveldens episode får den norsk-iranske jenta selv muligheten til å velge hvem av gutta hun vil dele rom med.

Negar - som ble påmeldt til "Paradise Hotel" av en venn - angrer ikke på at hun ble med i den skandaleombruste realityserien, selv om den ble det mest nærgående hun noen gang har vært med på.

- Jeg fant fort ut at jeg ikke kunne gå og gjemme meg for kameraene, men jeg vet ikke hva som blir vist. Jeg har aldri latt noen kamera komme så tett innpå meg før. Derfor er jeg like spent som alle andre på episoden i kveld, sier Khan til Seher.no.

Har du et tips om Paradise Hotel-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Paradise-Rune innrømmer dopingbruk