- Det var skikkelig ekkelt

«Få meg på, for faen»-forfatter Olaug Nilssen ble sjokkert av seksualiserte og voldelige kommentarer.

BLITT FILM: Olaug Nilssens bok har nå blitt til film. Foto: Lars Myhren Holand
BLITT FILM: Olaug Nilssens bok har nå blitt til film. Foto: Lars Myhren Holand Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forfatteren Olaug Nilssen ga i 2005 ut boken «Få meg på, for faen». Boken, som nå har  blitt til film, inneholder grafiske skildringer av sexlivet til en ung kvinne, og har skapt mye oppstyr.

Nå snakker Nilssen ut om hvordan tiden var etter at boken ble gitt ut.

- Det var seksualiserte, voldelige kommentarer om boka og meg. Det var skikkelig ekkelt, altså. Slikt skal vekk, en skal ikke tåle å bli sjikanert, forteller Nilssen til bladet Kamille.

Forfatteren leste fra sin egen bok under Norges Mållags 100-årsjubileum. Det endte med at en kvinne ble så provosert at hun fulgte henne inn på toalettet for å si sin egen mening - at forfatteren til de grader hadde gått over streken.

- Det er utrolig å få så mye dritt, og det må være lov å si at man tar seg nær av det. Visst har det kostet. Men det smaker mer enn det koster, he he. Og hun dama på jubileet til Norges Mållag forstår jeg. Midt i alt det høystemte kom jeg og framførte den drøye, grove pornoen min. Ikke rart hun rykket til i stolen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sa nei til å spille inn nakenscene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer