KOLLAPSET: Angelina Jolie skal ha kollapset under innspillingen av "Salt" i forrige måned.  Foto: All Over Press
KOLLAPSET: Angelina Jolie skal ha kollapset under innspillingen av "Salt" i forrige måned. Foto: All Over Press Vis mer

- Det var sjokkerende å se henne falle

Utslitt Angelina Jolie kollapset under filminnspilling.

Publisert
SEHER.NO: For kun noen uker siden uttrykte kilder på settet til Angelina Jolies (33) nye film, "Salt", at de er svært bekymret for stjernen.

Jolie, som spiller en CIA-agent som avsløres som russisk spion, skal nemlig ha fortalt at hun ønsker å gå ned i vekt for rollen.

Den allerede svært tynne filmskjønnheten ønsket å gå ned hele 9,5 kilo på kun 21 dager, og har derfor fått på en såkalt "liquid detox"-diett.

Produsentene bak filmen fryktet at det kunne ende i katastrofe for seksbarnsmoren, og nylig ble det kjent at det var nettopp det som skjedde.

Skuespillerinnen skal nemlig ha kollapset i midten av mars, mens hun spilte inn en svært fysisk krevende scene i filmen.

Plutselig skal Angelina ha blitt svimmel og gått rett i bakken.

- Det ble rett og slett for mye for Angelina. Hun kollapset mellom opptak og var kortpustet og svimmel. Men det var ikke så rart, for hun hadde akkurat spilt inn en svært krevende scene der hun løper rundt på settet. Men det var sjokkerende å se henne falle, sier en kilde.

I tillegg til den beinharde jobbingen, har Jolie et svært hektisk familieliv med partner Brad Pitt, og venner frykter nå at hun stresser for mye.

- Hun spiser aldri ordentlig når hun er ute av det. Mat er det siste hun tenker på da. Hun kan glemme frokost, spise en lunsj og så skippe middag, forteller kilden videre.

Skuespillerinnen skal imidlertid ha blitt "tvunget" til å se en lege etter kollapset.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Gift deg med meg, eller stikk!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer