VOND GLEDE: - Jeg satt på en sånn pinnestol, og sa sikkert 20 ganger underveis at "Nå går jeg". Det tok seks timer, mens kjæresten måtte sitte i åtte, sier Mina Hadjian om sin nye Buddha-tatovering. Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.no
VOND GLEDE: - Jeg satt på en sånn pinnestol, og sa sikkert 20 ganger underveis at "Nå går jeg". Det tok seks timer, mens kjæresten måtte sitte i åtte, sier Mina Hadjian om sin nye Buddha-tatovering. Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.noVis mer

- Det var sinnssykt vondt

TV-kjendisen pinte seg gjennom seks timer med kontant smerte.

TJUVHOLMEN (SEHER.NO): Torsdag gikk TVNorges årlige høstlansering av stabelen på Aker Brygge i Oslo. Av kjendisene på den røde løperen var blant annet "Studio 5"-programleder Mina Hadjian (33), som gladelig viste frem sitt siste "verk" foran pressen og en haug andre kjendiser.

33-åringen har nemlig fått seg en ny tatovering. Denne gangen i nakken.

- Tatoveringen skal forestille Buddha - før han begynte å spise så mye! Jeg synes Buddha har mange gode ideer, smiler Mina til Seher.no.

Selv er hun fornøyd med resultatet. Men ifølge henne selv, var det hele en meget, meget smertefull opplevelse.

- Det var helt sinnsykt vondt. Jeg satt på en sånn pinnestol, og sa sikkert 20 ganger underveis at "Nå går jeg". Det tok seks timer, mens kjæresten måtte sitte i åtte. Men det ble fint til slutt da, sier den blide FEM-profilen.

Dette er dog ikke den eneste tatoveringen Mina Hadjian har på kroppen. I tillegg til en liten terning der hvor ryggen skifter navn, samt Buddha-figuren, har hun én på håndleddet og "Ankh" på halsen.

- Er du en person som kan ende opp med tatoveringer over hele kroppen, Mina?

- Nei, det er jeg definitivt ikke. Det er snart stopp nå, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring oss på vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kysset på kjendisfest