- Det var selvfølgelig kjipt å tape

Grete Dahle Thorsen måtte se seg slått av Fredrik Thorsell Næs i finalen av «71° nord», men mener han var en verdig vinner. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Se video øverst i saken! Mandag ble endelig vinneren av «71° nord» kåret. I en finale mot Fredrik Thorsell Næs (26) måtte Grete Dahle Thorsen (25) ta til takke med andreplassen. - Å bli slått av Fredrik var selvfølgelig kjipt, men han er en verdig vinner. Han er ekstremt sterk både i hodet og fysisk, sier hun til Seoghør.no.  Gjennom programmet kunne man se at finalistene hadde sine uoverstemmelser, men Grete forsikrer at det ikke er noen sure miner.  - Vi ble gode venner på turen. Vi ble godt kjent og delte mye sammen. At han vant og jeg tok andreplassen gikk greit. FÅ MED DEG SISTE PROGRAM AV SEOGHØR.NO WEEKEND TV Fredrik stakk av med 317 500 kroner fra OneCall, og en splitter ny Nissan 4x4 til en verdi av 500 000 kroner. Grete innrømmer at det var litt kjipt å være så nære premiene. - Det er klart jeg tenker på det i ettertid at jeg kunne stått igjen med bil og penger. Men jeg kom helt til Nordkapp, og har opplevd mye. Jeg ser ikke på det som et enormt tap.- Hvordan har hele opplevelsen vært?- Det har vært en drøm som har gått i oppfyllelse. Jeg har alltid hatt lyst til å delta i programmet. Jeg har blitt kjent med "kjekke" folk og fått venner for livet. Jeg føler meg priviligert som har fått være med på dette. Jeg sitter igjen med mange gode minner.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - Her får hun seg en knekk  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer