- Det var sårende

Billy Ray Cyrus rasende på Jamie Foxx' uttalelser om datteren.

SINT: Billy Ray Cyrus synes Jamie Foxx' uttalelser om datteren var svært sårende. Det sa han da han gjestet "the Bonnie Hunt Show".
SINT: Billy Ray Cyrus synes Jamie Foxx' uttalelser om datteren var svært sårende. Det sa han da han gjestet "the Bonnie Hunt Show". Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Countrystjerne Billy Ray Cyrus (47) langer nå ut mot skuespiller og radiovert Jamie Foxx (41), etter at han tidligere denne uken hetset Miley Cyrus (16) på radioshowet "The Foxxhole".

- Lag sexvideo, ta heroin, få klamydia og bli voksen, var oppfordringen Jamie Foxx ga 16-åringen.

Tirsdag beklaget imidlertid filmstjernen for oppførselen og uttalelsene sine, da han gjestet "The Tonight Show" med Jay Leno.

- Jeg ber virkelig om unnskyldning til Cyrus, og dette mener jeg. Jeg er en komiker, og dere vet at uansett hva jeg sier så mener jeg ingenting av det. Og noen ganger, som komikere, går vi litt for langt. Jeg har et radioshow – vi er egentlig den svarte Howard Stern. Vi går løs på alle. Det var en situasjon med Miley Cyrus, og jeg vil bare si: Jeg beklager det jeg sa. Jeg mente det ikke ondskapsfullt, sa Foxx.

Unnskyldningen viste seg imidlertid å ikke være nok for Mileys pappa, som under en opptreden på "the Bonnie Hunt Show" torsdag benyttet anledningen til å lange ut mot Foxx, skriver Us Magazine.

-  Det var sårende. Det var ingenting morsomt med det! Og for å være helt ærlig, hvis jeg hadde sagt de tingene om hans datter, tror jeg ikke han hadde funnet det særlig morsomt, raste han.

Ifølge Foxx har han nå planer om å ringe og unnskylde seg overfor Miley.

- Jeg har en datter også, så jeg skjønner det, sa han på "The Tonight Show".

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Er ikke rart i det hele tatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer