Christina Perri:

- Det var så mye sinne og smerte

Artisten åpner seg om diagnose.

VIL HJELPE: Christina Perri åpner seg om diagnose etter at hun mistet to barn. Nå vil hun hjelpe andre. Foto: Skjermdump fra Instagram
VIL HJELPE: Christina Perri åpner seg om diagnose etter at hun mistet to barn. Nå vil hun hjelpe andre. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november 2020 delte sangeren Christina Perri (35) den hjerteskjærende nyheten om at datteren Rosie, som hun ventet med ektemannen Paul Costabile, kom til verden dødfødt.

Etter at ekteparet opplevde alles foreldres verste mareritt, ønsker hun nå å sette fokus på et svært viktig tema som kan hjelpe andre kvinner som har opplevd å miste et barn.

- Mye sinne og smerte

Det har vært noen tøffe år for «Jar of Hearts»-sangeren, og hun legger ikke skjul på at det har vært en vanskelig helbredningsprosess etter at hun mistet datteren. Senere samme året led hun av nok et tap og spontanaborterte i uke elleve av svangerskapet.

- Det var så mye sinne og smerte og tristhet. Og det var dager jeg ikke en gang kunne se en fremtidig versjon av meg, deler hun åpenhjertig.

I et nytt intervju med People åpner 35-åringen seg ytterligere om tapet av barna, og hvordan de hjerteskjærende opplevelsene har ført til at hun ønsker å øke bevisstheten rundt blodproppsykdommer, som hun selv innrømmer at hun lider av.

Flere måneder etter Rosies død, oppdaget nemlig Perri at hun har en behandlingsbar blodproppsykdom som kan ha vært årsaken til at hun mistet begge barna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.